Win WK-kaarten plus overnachtingen!

2 februari 2006, 16:53

De maand februari staat bij FCUpdate.nl in het teken van een superprijs. In samenwerking met de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen geven we een fantastisch WK-weekend weg. De prijswinnaar mag op 9 en 10 juni samen met een vriend of vriendin naar de WK-wedstrijden Polen-Ecuador en Zweden-Trinidad & Tobago en overnacht bovendien twee nachten in het sfeervolle FanCamp in de Westfalenhal in Dortmund. In dit FanCamp hebben jullie bovendien gratis bier of fris. Doe mee aan onze prijsvraag en begin het WK met een geweldig voetbalfeest!

Wat is nou mooier, dan tijdens het WK middenin het spektakel te zitten? De Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen, met onder meer de WK-steden Gelsenkirchen, Dortmund en Keulen, organiseert speciaal voor alle supporters verschillende feesten en evenementen om het WK helemaal mee te beleven. Zo kunnen fans kosteloos de wedstrijden volgen op grote schermen in de beroemde Westfalenhal in Dortmund. De Westfalenhal wordt tijdens het WK omgetoverd in een heuse voetbaltempel, waar duizenden fans samen voetbal kunnen kijken en kunnen feesten.

Dortmund wk poster

Dortmund wk poster

Samengevat geven FCUpdate.nl en Nordrhein-Westfalen dus de volgende prijs weg:

- twee kaartjes voor Polen-Ecuador op 9 juni

- twee kaartjes voor Zweden- Trinidad & Tobago op 10 juni

- twee overnachtingen in het FanCamp in de Westfalenhal in Dortmund

- gratis drinken in de Westfalenhal

- gratis openbaar vervoer in heel Nordrhein-Westfalen

WK Duitsland

WK Duitsland

Overigens hoeven fans die buiten de prijzen vallen, niet te treuren. Om het WK van dichtbij mee te maken, is iedereen van harte welkom om tijdens het WK een bezoek te brengen aan de Westfalenhal. Met 4.000 slaapplaatsen is er voldoende plaats om samen met duizenden andere voetbalfans te genieten van het WK, het grootste voetbalfeest ter wereld. Maak van dit WK een WK dat je nooit zal vergeten!

Klik op onderstaande link om naar de prijsvraag te gaan.

http://www.fcupdate.nl/contest.php?contestID=59 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen