'PSV wil contract Simons openbreken zónder lage PSG-clausule'

1 februari 2023, 23:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV hoopt het contract van Xavi Simons zo snel mogelijk op te waarderen en te verlengen. De middenvelder, die dit seizoen veel indruk maakt, ligt nog tot 2027 vast maar heeft een clausule in zijn contract staan. De Eindhovenaren willen de terugkoopclausule van Paris Saint-Germain maar al te graag laten vervallen.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Paris Saint-Germain zou deze zomer namelijk een flinke tik kunnen uitdelen aan PSV. De koploper van de Ligue 1 kan Simons voor 12 miljoen euro overnemen, als de international van het Nederlands elftal zelf ook weer terug zou willen keren naar Paris Saint-Germain, dat de goede prestaties van Simons ongetwijfeld ook op zal merken.

Daarom wil PSV liever vandaag dan morgen af van die afkoopsom, die volgens bronnen van het Eindhovens Dagblad alleen in de komende zomerse transferperiode zou gelden. De Eindhovenaren moeten dus voor die tijd zaken gaan doen met Simons, die in Eindhoven wel goed op zijn plek zou zitten ondanks de wisselende sportieve resultaten.

Simons maakt dit seizoen zelf wel veel indruk in het shirt van PSV en is na het vertrek van Cody Gakpo misschien wel de belangrijkste speler binnen de ploeg van Ruud van Nistelrooij. PSV zal er daarom alles aan gaan doen om de middenvelder langer aan zich te gaan binden, waarvoor dus nog wel een hoop werk te doen is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen