'Transfervrije Assaidi tekent een contract bij FC Twente'

22 december 2016, 17:30

Oussama Assaidi staat voor een terugkeer in de Eredivisie. Volgens De Telegraaf is de speler zo goed als rond met FC Twente. De vleugelaanvaller vertrok vorige maand na anderhalf jaar bij Al Ahli en kan daardoor transfervrij opgepikt worden. Trainer René Hake gaf in een eerder stadium al aan de Marokkaans international goed te kunnen gebruiken, gezien de beperkte bezetting op de flanken.

Er zouden meer clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van Assaidi, maar deze zou hij woensdag allemaal hebben afgebeld. Hierdoor zal hij na 4,5 jaar zijn rentree maken op de Nederlandse voetbalveld na omzwervingen door Engeland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Assaidi doorliep de jeugdopleiding van AZ, maar maakte uiteindelijk zijn debuut voor - toen nog - FC Omniworld. Via De Graafschap kwam hij bij sc Heerenveen terecht, waar hij uitgroeide tot de smaakmaker van de Eredivisie. Het leverde hem een transfer naar Liverpool op, maar daar kwam hij nooit uit de verf. Hij werd verhuurd aan Stoke City en vertrok uiteindelijk naar Al Ahli. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen