•
    Wedstrijd afgelopen, Southampton 0, Wolverhampton Wanderers 1.

DOELPUNT WOLVES!

• 60'
      Doelpunt! Southampton 0, Wolverhampton Wanderers 1. Schot met rechts van Raúl Jiménez (Wolverhampton Wanderers) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van José Sá.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nathan Redmond (Southampton) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Che Adams.
  • 60'
    Doelpoging van Mohamed Elyounoussi (Southampton)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van ValenTino Livramento.
  • 55'
    Buitenspel Southampton. Mohamed Elyounoussi met de pass, maar Che Adams staat buitenspel.
  • 55'
    Schot met rechts van Mohamed Elyounoussi (Southampton) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Oriol Romeu.
  • 54'
    Corner voor Southampton. De bal gaat via José Sá over de achterlijn.
  • 54'
    Schot met rechts van ValenTino Livramento (Southampton) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Adam Armstrong.
  • 52'
    Corner voor Southampton. De bal gaat via João Moutinho over de achterlijn.
  • 52'
    Doelpoging van Nathan Redmond (Southampton)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van James Ward-Prowse.
  • 51'
    Doelpoging van Leander Dendoncker (Wolverhampton Wanderers)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 51'
    Doelpoging van Hwang Hee-Chan (Wolverhampton Wanderers)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Daniel Podence.
  • 50'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Nathan Redmond over de achterlijn.
  • 48'
    Overtreding van Che Adams (Southampton).
  • 48'
    Maximilian Kilman (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.