•
    Wedstrijd afgelopen, Wolverhampton Wanderers 3, Southampton 1.

DOELPUNT WOLVES!

• 90'
      Doelpunt! Wolverhampton Wanderers 3, Southampton 1. Schot met links van Adama Traoré (Wolverhampton Wanderers) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Rayan Aït-Nouri.
  • 89'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met links van Adama Traoré (Wolverhampton Wanderers) vanuit het midden van het strafschopgebied.
  • 89'
    Schot met rechts van Fábio Silva (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek.
  • 88'
    Schot met rechts van Stuart Armstrong (Southampton) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 88'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Kopbal van Romain Perraud (Southampton) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Jan Bednarek met een voorzet.
  • 86'
      Mohammed Salisu (Southampton) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 86'
    Overtreding van Mohammed Salisu (Southampton).
  • 86'
    Fábio Silva (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 85'
      James Ward-Prowse (Southampton) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 84'
    Overtreding van James Ward-Prowse (Southampton).
  • 84'
    João Moutinho (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.