Live verslag Brighton - West Ham

• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, Brighton and Hove Albion 4, West Ham United 0.
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Pascal Groß (Brighton and Hove Albion) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Julio Enciso.

DOELPUNT BRIGHTON!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Brighton and Hove Albion 1, West Ham United 0.
  • 44'
    Corner voor West Ham United. De bal gaat via Lewis Dunk over de achterlijn.
  • 43'
    Corner voor West Ham United. De bal gaat via Solly March over de achterlijn.
  • 39'
    Overtreding van Solly March (Brighton and Hove Albion).
  • 39'
    Lucas Paquetá (West Ham United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pervis Estupiñán (Brighton and Hove Albion) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 38'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Tomás Soucek over de achterlijn.
  • 37'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Ben Johnson over de achterlijn.
  • 35'
    Moisés Caicedo (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 35'
    Overtreding van Tomás Soucek (West Ham United).
  • 30'
    Corner voor West Ham United. De bal gaat via Adam Webster over de achterlijn.
  • 30'
    Doelpoging van Danny Ings (West Ham United)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lucas Paquetá.
  • 29'
    Overtreding van Alexis Mac Allister (Brighton and Hove Albion).
  • 28'
    Saïd Benrahma (West Ham United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 26'
  • 25'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Solly March (Brighton and Hove Albion).
  • 24'
  • 24'
    Overtreding van Lucas Paquetá (West Ham United).
  • 23'
    Schot met rechts van Tomás Soucek (West Ham United) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Lucas Paquetá.
  • 23'
    Schot met links van Jarrod Bowen (West Ham United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Saïd Benrahma.
  • 21'
  • 20'
    Overtreding van Adam Webster (Brighton and Hove Albion).
  • 20'
    Jarrod Bowen (West Ham United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 20'
  • 19'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Declan Rice (West Ham United).