•
    Wedstrijd afgelopen, Aston Villa 2, Wolverhampton Wanderers 0.

DOELPUNT ASTON VILLA!

• 64'
      Doelpunt! Aston Villa 2, Wolverhampton Wanderers 0. Schot met rechts van Ezri Konsa (Aston Villa) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Moussa Diaby.
  • 63'
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Hugo Bueno komt in het veld voor Rayan Aït-Nouri.
  • 62'
       Wissel bij Aston Villa. Lucas Digne komt in het veld voor Álex Moreno.
  • 62'
       Wissel bij Aston Villa. Nicolò Zaniolo komt in het veld voor Morgan Rogers.
  • 62'
  • 61'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Diego Carlos (Aston Villa).
  • 61'
    Doelpoging van Leon Chiwome (Wolverhampton Wanderers)! Schot met links vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant wordt geblokt. Op aangeven van Mario Lemina met een kopbal.
  • 60'
    Buitenspel Wolverhampton Wanderers. Tommy Doyle met de pass, maar Mario Lemina staat buitenspel.
  • 57'
    Overtreding van Toti Gomes (Wolverhampton Wanderers).
  • 57'
    Emiliano Martínez (Aston Villa) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 56'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Pau Torres over de achterlijn.
  • 55'
    Overtreding van João Gomes (Wolverhampton Wanderers).
  • 55'
    Ezri Konsa (Aston Villa) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
    Kopbal van Mario Lemina (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Pablo Sarabia.
  • 54'
    Toti Gomes (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Overtreding van Leon Bailey (Aston Villa).
  • 54'
  • 53'
    Wedstrijd onderbroken (Wolverhampton Wanderers).
  • 53'
    Wedstrijd onderbroken (Aston Villa).
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 49'
    Overtreding van Álex Moreno (Aston Villa).
  • 49'
    João Gomes (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Leon Bailey (Aston Villa) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Youri Tielemans na een snelle counter.
  • 47'
  • 47'
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Diego Carlos (Aston Villa) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Leon Bailey met een voorzet vanuit een dood spelmoment.