Eerste helft afgelopen, Brighton and Hove Albion 1, Nottingham Forest 0.
    Danilo (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Ansu Fati (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 43'
  • 42'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Lewis Dunk (Brighton and Hove Albion).
  • 40'
      Ansu Fati (Brighton and Hove Albion) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 40'
    Neco Williams (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 40'
    Overtreding van Ansu Fati (Brighton and Hove Albion).
  • 39'
    Buitenspel Nottingham Forest. Danilo met de pass, maar Neco Williams staat buitenspel.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Nicolás Domínguez.
  • 35'
    Chris Wood (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 35'
    Overtreding van Joël Veltman (Brighton and Hove Albion).
  • 31'
    Corner voor Nottingham Forest. De bal gaat via Lewis Dunk over de achterlijn.
  • 30'
    Schot met rechts van Divock Origi (Nottingham Forest) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Morgan Gibbs-White.