Live verslag Chelsea - Burnley

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, Chelsea 2, Burnley 2.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Noni Madueke (Chelsea) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Cole Palmer uit een corner.
  • 90' +3
    Corner voor Chelsea. De bal gaat via Charlie Taylor over de achterlijn.
  • 90' +1
      Maxime Esteve (Burnley) krijgt een gele kaart.
  • 90'
    Jay Rodríguez (Burnley) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90'
    Overtreding van Axel Disasi (Chelsea).
  • 90'
    Doelpoging van Alfie Gilchrist (Chelsea)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Noni Madueke.
  • 90'
    Doelpoging van Raheem Sterling (Chelsea)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Cole Palmer.
  • 88'
    Schot met links van Raheem Sterling (Chelsea) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Enzo Fernández.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jay Rodríguez (Burnley) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links uit een corner.
  • 87'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Kopbal van Jay Rodríguez (Burnley) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Josh Cullen met een voorzet uit een corner.
  • 87'
    Corner voor Burnley. De bal gaat via Axel Disasi over de achterlijn.
  • 86'
       Wissel bij Chelsea. Alfie Gilchrist komt in het veld voor Malo Gusto , die niet verder kan door een blessure.
  • 86'
  • 85'
    Wedstrijd onderbroken (Burnley).
  • 85'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Malo Gusto (Chelsea).
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Raheem Sterling (Chelsea) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Cole Palmer.
  • 83'
    Doelpoging van Jay Rodríguez (Burnley)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Josh Brownhill.
  • 82'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Noni Madueke (Chelsea) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Cole Palmer.