Wedstrijd afgelopen, Fulham 5, Nottingham Forest 0.

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, Fulham 5, Nottingham Forest 0.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Sasa Lukic (Fulham) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 90' +4
    Doelpoging van Harry Wilson (Fulham)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Tom Cairney.
  • 90' +2
    Corner voor Fulham. De bal gaat via Ola Aina over de achterlijn.
  • 90' +1
    Buitenspel Fulham. Andreas Pereira met de pass, maar Sasa Lukic staat buitenspel.
  • 90'
    Corner voor Fulham. De bal gaat via Murillo over de achterlijn.
  • 89'
    Corner voor Fulham. De bal gaat via Moussa Niakhaté over de achterlijn.

DOELPUNT FULHAM!

• 73'
      Doelpunt! Fulham 4, Nottingham Forest 0. Schot met rechts van Alex Iwobi (Fulham) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Harry Wilson.
  • 67'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Chris Wood (Nottingham Forest) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Ola Aina met een voorzet.
  • 65'
    Overtreding van Murillo (Nottingham Forest).
  • 65'
    Harry Wilson (Fulham) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 62'
       Wissel bij Fulham. Harry Wilson komt in het veld voor Willian.
  • 57'
       Wissel bij Nottingham Forest. Danilo komt in het veld voor Callum Hudson-Odoi.
  • 57'
       Wissel bij Nottingham Forest. Chris Wood komt in het veld voor Divock Origi.
  • 57'
    Overtreding van Felipe (Nottingham Forest).
  • 57'
    Raúl Jiménez (Fulham) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Fulham 2, Nottingham Forest 0.
  • 45' +3
    Corner voor Nottingham Forest. De bal gaat via João Palhinha over de achterlijn.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alex Iwobi (Fulham) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 41'
    Buitenspel Nottingham Forest. Felipe met de pass, maar Divock Origi staat buitenspel.
  • 41'
    Anthony Elanga (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 41'
    Overtreding van Tom Cairney (Fulham).
  • 39'
    Doelpoging van Raúl Jiménez (Fulham)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Andreas Pereira met een voorzet.
  • 38'
    Corner voor Fulham. De bal gaat via Harry Toffolo over de achterlijn.
  • 36'
  • 35'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Odysseas Vlachodimos (Nottingham Forest).

• 33'
      Doelpunt! Fulham 2, Nottingham Forest 0. Schot met rechts van Raúl Jiménez (Fulham) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Andreas Pereira met een steekpass.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Murillo (Nottingham Forest) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog.