Wedstrijd afgelopen, Fulham 3, Sheffield United 1.

Eigen doelpunt van Antonee Robinson, Fulham. Fulham 1, Sheffield United 1.
  • 67'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jayden Bogle (Sheffield United) van heel dichtbij gaat rechts naast het doel.
  • 66'
    Kopbal van Issa Diop (Fulham) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Willian met een voorzet.
  • 66'
    Corner voor Fulham. De bal gaat via Jack Robinson over de achterlijn.
  • 65'
       Wissel bij Sheffield United. James McAtee komt in het veld voor Gustavo Hamer.
  • 65'
       Wissel bij Sheffield United. Yasser Larouci komt in het veld voor Luke Thomas.
  • 64'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Gustavo Hamer (Sheffield United) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Auston Trusty uit een corner.
  • 64'
    Corner voor Sheffield United. De bal gaat via Tim Ream over de achterlijn.
  • 63'
    Cameron Archer (Sheffield United) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 63'
    Overtreding van Antonee Robinson (Fulham).
  • 61'
    Wes Foderingham (Sheffield United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 61'
    Overtreding van Carlos Vinícius (Fulham).
  • 59'
    Corner voor Fulham. De bal gaat via Luke Thomas over de achterlijn.
  • 59'
  • 58'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Vinicius Souza (Sheffield United).