Wedstrijd afgelopen, Sheffield United 0, Brighton and Hove Albion 5.

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, Sheffield United 0, Brighton and Hove Albion 5.
  • 90' +3
    Doelpoging van Jayden Bogle (Sheffield United)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +2
      Tom Davies (Sheffield United) krijgt een gele kaart.
  • 90' +2
      Bart Verbruggen (Brighton and Hove Albion) krijgt een gele kaart.
  • 90' +2
    Corner voor Sheffield United. De bal gaat via Igor Julio over de achterlijn.
  • 90' +1
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Jayden Bogle over de achterlijn.
  • 89'
      Billy Gilmour (Brighton and Hove Albion) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 89'
    Rhian Brewster (Sheffield United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 89'
    Overtreding van Billy Gilmour (Brighton and Hove Albion).
  • 88'
    Doelpoging van Simon Adingra (Brighton and Hove Albion)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lewis Dunk.
  • 86'
    Buitenspel Brighton and Hove Albion. Billy Gilmour met de pass, maar Pervis Estupiñán staat buitenspel.

DOELPUNT BRIGHTON!

• 84'
      Doelpunt! Sheffield United 0, Brighton and Hove Albion 5. Schot met rechts van Simon Adingra (Brighton and Hove Albion) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 84'
    Doelpoging van Ansu Fati (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Pascal Groß.
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Anel Ahmedhodzic (Sheffield United) van heel dichtbij gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Jack Robinson met een voorzet.
  • 81'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jakub Moder (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Pascal Groß met een voorzet.
  • 80'
       Wissel bij Brighton and Hove Albion. Pervis Estupiñán komt in het veld voor Danny Welbeck.
  • 78'
       Wissel bij Sheffield United. Tom Davies komt in het veld voor Gustavo Hamer.
  • 78'
       Wissel bij Sheffield United. Oliver Norwood komt in het veld voor Ben Osborn.
  • 78'
       Wissel bij Sheffield United. Rhian Brewster komt in het veld voor James McAtee.

• 77'
      Doelpunt! Sheffield United 0, Brighton and Hove Albion 4. Schot met rechts van Simon Adingra (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Pascal Groß met een voorzet.
  • 75'
       Wissel bij Brighton and Hove Albion. Ansu Fati komt in het veld voor Kaoru Mitoma.

EIGEN DOELPUNT!

• 45' +8
      Eerste helft afgelopen, Sheffield United 0, Brighton and Hove Albion 2.
  • 45' +8
    Doelpoging van Ben Osborn (Sheffield United)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 45' +7
    Corner voor Sheffield United. De bal gaat via Tariq Lamptey over de achterlijn.
  • 45' +5
      Tariq Lamptey (Brighton and Hove Albion) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +5
    James McAtee (Sheffield United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +5
    Overtreding van Tariq Lamptey (Brighton and Hove Albion).
  • 45' +5
    Doelpoging van Lewis Dunk (Brighton and Hove Albion)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jan Paul van Hecke.
  • 45' +4
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Wes Foderingham over de achterlijn.
  • 45' +4
    Kopbal van Lewis Dunk (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Pascal Groß met een voorzet.
  • 45' +3
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Auston Trusty over de achterlijn.
  • 44'
    Beslissing VAR: geen goal! De stand blijft Sheffield United 0-2 Brighton and Hove Albion.
  • 43'
    Buitenspel Sheffield United. Vinicius Souza met de pass, maar Ben Osborn staat buitenspel.
  • 43'
    Hands van Vinicius Souza (Sheffield United).
  • 43'
  • 42'
    Corner voor Sheffield United. De bal gaat via Jan Paul van Hecke over de achterlijn.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) van heel dichtbij gaat te hoog. Op aangeven van Tariq Lamptey met een voorzet.
  • 40'
    Buitenspel Brighton and Hove Albion. Tariq Lamptey met de pass, maar Danny Welbeck staat buitenspel.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Simon Adingra (Brighton and Hove Albion) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Adam Webster.
  • 35'
    Doelpoging van Tariq Lamptey (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Adam Webster.
  • 32'
    Buitenspel Sheffield United. Auston Trusty met de pass, maar Yasser Larouci staat buitenspel.
  • 31'
    Kopbal van Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Pascal Groß met een voorzet.
  • 30'
       Wissel bij Sheffield United. Auston Trusty komt in het veld voor William Osula.
  • 28'
    Doelpoging van Pascal Groß (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 28'
    Doelpoging van Kaoru Mitoma (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant wordt geblokt. Op aangeven van Lewis Dunk.
  • 26'
  • 25'
    James McAtee (Sheffield United) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 25'
    Overtreding van Simon Adingra (Brighton and Hove Albion).

• 23'
      Doelpunt! Sheffield United 0, Brighton and Hove Albion 2. Schot met links van Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) van heel dichtbij hoog in het midden van het doel.
  • 23'
    Schot met links van Kaoru Mitoma (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Pascal Groß met een voorzet.