Stade Louis-II Monaco, Monaco

Live verslag Monaco - Reims

DOELPUNT MONACO!

• 54'
      Doelpunt! Monaco 2, Reims 2. Schot met links van Benoit Badiashile Mukinayi (Monaco) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Aleksandr Golovin met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 53'
    Overtreding van Yunis Abdelhamid (Reims).
  • 53'
    Aurelien Tchouameni (Monaco) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Aurelien Tchouameni (Monaco) van buiten het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Axel Disasi.
  • 51'
    Schot met rechts van El Bilal Touré (Reims) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Xavier Chavalerin met een steekpass.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Wout Faes (Reims) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Mathieu Cafaro met een voorzet uit een corner.
  • 46'
    Corner voor Reims. Veroorzaakt door Sofiane Diop.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sofiane Diop (Monaco) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Aleksandr Golovin.
  • 45'
      Tweede helft begint Monaco 1, Reims 2.
  • 45'
       Wissel bij Monaco. Sofiane Diop komt in de plaats van Henry Onyekuru.

• 45' +1
      Doelpunt! Monaco 1, Reims 2. Kopbal van Axel Disasi (Monaco) van heel dichtbij in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Aurelien Tchouameni met een kopbal uit een corner.
  • 45' +1
    Corner voor Monaco. Veroorzaakt door Marshall Munetsi.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Aurelien Tchouameni (Monaco) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Gelson Martins.
  • 40'
    Overtreding van Aurelien Tchouameni (Monaco).
  • 40'
    Ghislain Konan (Reims) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 40'
      Dereck Kutesa (Reims) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 40'
    Ruben Aguilar (Monaco) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 40'
    Overtreding van Dereck Kutesa (Reims).
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Aurelien Tchouameni (Monaco) vanaf de linkerkant van het doelgebied links naast het doel uit een corner.
  • 38'
    Wissam Ben Yedder (Monaco), schiet lat met een Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Aurelien Tchouameni met een kopbal uit een corner.
  • 37'
  • 37'
    Doelpoging van Gelson Martins (Monaco)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Ruben Aguilar.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Aleksandr Golovin (Monaco) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Henry Onyekuru met een kopbal.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Gelson Martins (Monaco) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Youssouf Fofana.
  • 31'
    Kopbal van Aleksandr Golovin (Monaco) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Gelson Martins met een voorzet.
  • 29'
    Doelpoging van Boulaye Dia (Reims)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van El Bilal Touré.
  • 29'
    Schot met rechts van Gelson Martins (Monaco) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ruben Aguilar.
  • 27'
    Doelpoging van Henry Onyekuru (Monaco)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Ruben Aguilar met een voorzet.