Live verslag Bordeaux - Strasbourg

DOELPUNT BORDEAUX!

DOELPUNT STRASBOURG!

• 20'
      Doelpunt! Bordeaux 0, Strasbourg 2. Kopbal van Habib Diallo (Strasbourg) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Frédéric Guilbert met een voorzet.
  • 20'
    Doelpoging van Ludovic Ajorque (Strasbourg)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ibrahima Sissoko.
  • 17'
    Schot met links van Ludovic Ajorque (Strasbourg) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Jean Eudes Aholou.
  • 15'
    Corner voor Bordeaux. De bal gaat via Stefan Mitrovic over de achterlijn.
  • 15'
    Doelpoging van Nicolas de Preville (Bordeaux)! Kopbal vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant wordt geblokt. Op aangeven van Remi Oudin met een voorzet.
  • 15'
    Corner voor Bordeaux. De bal gaat via Habib Diallo over de achterlijn.
  • 13'
    Overtreding van Jean Eudes Aholou (Strasbourg).
  • 13'
    Hatem Ben Arfa (Bordeaux) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 13'
    Jean Michael Seri (Bordeaux) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 13'
    Overtreding van Ludovic Ajorque (Strasbourg).
  • 9'
    Schot met rechts van Hwang Ui-Jo (Bordeaux) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Yacine Adli.
  • 7'
    Overtreding van Ibrahima Sissoko (Strasbourg).
  • 7'
    Hatem Ben Arfa (Bordeaux) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 6'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Youssouf Sabaly (Bordeaux) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Jean Michael Seri.