• 45' +1
      Eerste helft voorbij, Lyon 4, Monaco 0.

DOELPUNT LYON!

• 43'
      Doelpunt! Lyon 4, Monaco 0. Schot met rechts van Karl Toko Ekambi (Lyon) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.

• 40'
    Doelpunt! Lyon 3, Monaco 0. Houssem Aouar (Lyon) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 39'
      Djibril Sidibé (Monaco) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 39'
    Strafschop veroorzaakt door Djibril Sidibé (Monaco) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 39'
    Strafschop Lyon. Karl Toko Ekambi lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 39'
    Doelpoging van Tinotenda Kadewere (Lyon)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Karl Toko Ekambi.
  • 37'
    Overtreding van Benoit Badiashile Mukinayi (Monaco).
  • 37'
    Memphis Depay (Lyon) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Aurelien Tchouameni (Monaco) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Djibril Sidibé.
  • 35'
    Doelpoging van Lucas Paquetá (Lyon)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Memphis Depay met een steekpass.
  • 34'
    Lucas Paquetá (Lyon) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 34'
    Overtreding van Youssouf Fofana (Monaco).

• 33'
      Doelpunt! Lyon 2, Monaco 0. Schot met rechts van Karl Toko Ekambi (Lyon) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Tinotenda Kadewere met een voorzet.
  • 30'
    Corner voor Monaco. Veroorzaakt door Tinotenda Kadewere.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Benoit Badiashile Mukinayi (Monaco) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Stevan Jovetic met een voorzet uit een corner.
  • 30'
    Corner voor Monaco. Veroorzaakt door Thiago Mendes.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Stevan Jovetic (Monaco) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Wissam Ben Yedder.
  • 26'
    Wissam Ben Yedder (Monaco) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
    Overtreding van Thiago Mendes (Lyon).
  • 23'
    Corner voor Monaco. Veroorzaakt door Lucas Paquetá.
  • 23'
    Corner voor Monaco. Veroorzaakt door Sinaly Diomande.
  • 22'
    Doelpoging van Stevan Jovetic (Monaco)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt.
  • 21'
      Tinotenda Kadewere (Lyon) krijgt een gele kaart vanwege hands.
  • 21'
    Hands van Tinotenda Kadewere (Lyon).
  • 21'
  • 19'
    Wissam Ben Yedder (Monaco) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 19'
    Overtreding van Marcelo (Lyon).
  • 18'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Houssem Aouar (Lyon) van buiten het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Maxwel Cornet.
  • 18'
    Corner voor Monaco. Veroorzaakt door Anthony Lopes.
  • 18'
    Schot met rechts van Youssouf Fofana (Monaco) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ruben Aguilar.
  • 15'
    Corner voor Lyon. Veroorzaakt door Benoit Badiashile Mukinayi.
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marcelo (Lyon) vanaf meer dan 30 m op de rechtervleugel links naast het doel uit een directe vrije trap.