Live verslag Metz - Brest

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Metz 0, Brest 1.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Boubakar Kouyaté (Metz) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Nicolas de Préville met een voorzet uit een corner.
  • 44'
    Corner voor Metz. De bal gaat via Christophe Hérelle over de achterlijn.
  • 43'
    Kopbal van Steve Mounié (Brest) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Youcef Belaïli met een voorzet.
  • 42'
    Overtreding van Steve Mounié (Brest).
  • 42'
    Jemerson (Metz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Ibrahima Niane (Metz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Overtreding van Lucien Agoume (Brest).
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Didier Lamkel Zé (Metz) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Boubacar Traore.
  • 40'
    Doelpoging van Hianga'a M'Bock (Brest)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Brendan Chardonnet.
  • 40'
    Corner voor Brest. De bal gaat via Boubakar Kouyaté over de achterlijn.
  • 36'
    Buitenspel Brest. Brendan Chardonnet met de pass, maar Youcef Belaïli staat buitenspel.
  • 36'
      Boubakar Kouyaté (Metz) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 35'
    Lucien Agoume (Brest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 35'
    Overtreding van Boubakar Kouyaté (Metz).
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Steve Mounié (Brest) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Youcef Belaïli vanuit een dood spelmoment.