Stade Michel-Moretti Ajaccio, Frankrijk

Live verslag Ajaccio - Nice

DOELPUNT NICE!

• 64'
      Doelpunt! Ajaccio 0, Nice 1. Schot met rechts van Andy Delort (Nice) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Khéphren Thuram met een kopbal uit een corner.
  • 64'
    Corner voor Nice. De bal gaat via Yoann Touzghar over de achterlijn.
  • 63'
    Corner voor Nice. De bal gaat via Mohamed Youssouf over de achterlijn.
  • 61'
    Overtreding van Jordan Lotomba (Nice).
  • 61'
    Mounaim El Idrissy (Ajaccio) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 60'
      Jordan Lotomba (Nice) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 60'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Mounaim El Idrissy (Ajaccio) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Romain Hamouma.
  • 59'
    Schot met links van Nicolas Pépé (Nice) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Gaëtan Laborde met een steekpass.
  • 57'
      Dante (Nice) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 56'
    Overtreding van Dante (Nice).
  • 56'
    Yoann Touzghar (Ajaccio) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Andy Delort (Nice) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 52'
      Jean-Clair Todibo (Nice) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 52'
    Romain Hamouma (Ajaccio) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 52'
    Overtreding van Jean-Clair Todibo (Nice).
  • 50'
    Buitenspel Ajaccio. Ismaël Diallo met de pass, maar Mounaim El Idrissy staat buitenspel.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gaëtan Laborde (Nice) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Nicolas Pépé met een voorzet uit een corner.
  • 48'
    Corner voor Nice. De bal gaat via Ismaël Diallo over de achterlijn.
  • 46'
    Doelpoging van Khéphren Thuram (Nice)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 45'
    Schot met rechts van Mounaim El Idrissy (Ajaccio) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Romain Hamouma.