•
    Wedstrijd afgelopen, Paris Saint-Germain 2, Toulouse 1.

DOELPUNT PSG!

• 57'
      Doelpunt! Paris Saint-Germain 2, Toulouse 1. Schot met links van Lionel Messi (Paris Saint-Germain) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Achraf Hakimi uit een corner.
  • 56'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Moussa Diarra over de achterlijn.
  • 56'
    Doelpoging van Danilo Pereira (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lionel Messi.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Lionel Messi met een steekpass.
  • 50'
    Doelpoging van Zakaria Aboukhlal (Toulouse)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Branco van den Boomen.
  • 48'
      Brecht Dejaegere (Toulouse) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 48'
    Overtreding van Brecht Dejaegere (Toulouse).
  • 48'
    Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Farès Chaïbi (Toulouse) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Brecht Dejaegere.
  • 45'
      Tweede helft begint Paris Saint-Germain 1, Toulouse 1.

• 37'
      Doelpunt! Paris Saint-Germain 1, Toulouse 1. Schot met links van Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Carlos Soler.
  • 35'
    Buitenspel Toulouse. Anthony Rouault met de pass, maar Zakaria Aboukhlal staat buitenspel.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Anthony Rouault (Toulouse) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Branco van den Boomen met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 34'
    Overtreding van Nuno Mendes (Paris Saint-Germain).
  • 34'
    Zakaria Aboukhlal (Toulouse) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Danilo Pereira (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog uit een corner.
  • 33'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Stijn Spierings over de achterlijn.
  • 33'
    Doelpoging van Lionel Messi (Paris Saint-Germain)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 32'
    Overtreding van Stijn Spierings (Toulouse).
  • 32'
    Vitinha (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 31'
    Doelpoging van Fabián Ruiz (Paris Saint-Germain)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lionel Messi.
  • 29'
    Overtreding van Zakaria Aboukhlal (Toulouse).
  • 29'
    Nuno Mendes (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Buitenspel Paris Saint-Germain. Lionel Messi met de pass, maar Hugo Ekitike staat buitenspel.
  • 27'
    Schot met rechts van Hugo Ekitike (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 26'
  • 26'
  • 24'
  • 24'
    Nuno Mendes (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 24'
    Schot met rechts van Carlos Soler (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Lionel Messi.