Stade du Moustoir - Yves Allainmat Lorient, Frankrijk

Live verslag Lorient - Lyon

DOELPUNT LYON!

• 63'
      Doelpunt! Lorient 0, Lyon 2. Schot met links van Mama Baldé (Lyon) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Maxence Caqueret na een snelle counter.
  • 63'
    Doelpoging van Laurent Abergel (Lorient)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Théo Le Bris.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Mohamed Bamba (Lorient) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Théo Le Bris met een voorzet.
  • 59'
    Corner voor Lyon. De bal gaat via Julien Laporte over de achterlijn.
  • 59'
    Doelpoging van Saïd Benrahma (Lyon)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nemanja Matic.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Tiémoué Bakayoko (Lorient) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Julien Ponceau met een voorzet uit een corner.
  • 56'
    Corner voor Lorient. De bal gaat via Jake O'Brien over de achterlijn.
  • 56'
    Doelpoging van Laurent Abergel (Lorient)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ayman Kari.
  • 54'
    Corner voor Lyon. De bal gaat via Panos Katseris over de achterlijn.

• 51'
      Doelpunt! Lorient 0, Lyon 1. Kopbal van Nicolás Tagliafico (Lyon) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Clinton Mata met een voorzet.
  • 51'
    Overtreding van Tiémoué Bakayoko (Lorient).
  • 51'
    Maxence Caqueret (Lyon) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Laurent Abergel (Lorient) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Ayman Kari.
  • 49'
  • 49'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Mohamed Bamba (Lorient).