•
    Wedstrijd afgelopen, AS Roma 5, CSKA Sofia 1.

DOELPUNT ROMA!

• 83'
      Doelpunt! AS Roma 5, CSKA Sofia 1. Schot met rechts van Tammy Abraham (AS Roma) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Eldor Shomurodov met een steekpass.
  • 82'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met rechts van Eldor Shomurodov (AS Roma) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Tammy Abraham.

• 81'
      Doelpunt! AS Roma 4, CSKA Sofia 1. Schot met rechts van Gianluca Mancini (AS Roma) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek uit een corner.
  • 81'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met rechts van Chris Smalling (AS Roma) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Jordan Veretout met een voorzet uit een corner.
  • 80'
    Corner voor AS Roma. De bal gaat via Jurgen Mattheij over de achterlijn.
  • 80'
    Doelpoging van Eldor Shomurodov (AS Roma)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 79'
    Yanic Wildschut (CSKA Sofia) krijgt zijn tweede gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 78'
    Overtreding van Yanic Wildschut (CSKA Sofia).
  • 78'
    Carles Pérez (AS Roma) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 78'
    Corner voor CSKA Sofia. De bal gaat via Ibañez over de achterlijn.
  • 76'
       Wissel bij AS Roma. Marash Kumbulla komt in het veld voor Riccardo Calafiori.
  • 75'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Yohan Bai (CSKA Sofia) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Karlo Muhar.
  • 74'
       Wissel bij AS Roma. Tammy Abraham komt in het veld voor Lorenzo Pellegrini.
  • 73'
       Wissel bij CSKA Sofia. Asen Donchev komt in het veld voor Ivan Turitsov.
  • 72'
    Corner voor CSKA Sofia. De bal gaat via Gianluca Mancini over de achterlijn.
  • 68'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jurgen Mattheij (CSKA Sofia) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Graham Carey met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 68'
    Overtreding van Stephan El Shaarawy (AS Roma).
  • 68'
    Yohan Bai (CSKA Sofia) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 66'
       Wissel bij CSKA Sofia. Yohan Bai komt in het veld voor Georgi Yomov.
  • 66'
      Yanic Wildschut (CSKA Sofia) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 66'
  • 66'
    Ibañez (AS Roma) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 63'
    Overtreding van Thomas Lam (CSKA Sofia).
  • 63'
    Bryan Cristante (AS Roma) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

• 24'
      Doelpunt! AS Roma 1, CSKA Sofia 1. Schot met rechts van Lorenzo Pellegrini (AS Roma) van buiten het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Rick Karsdorp met een voorzet.
  • 23'
    Schot met rechts van Yanic Wildschut (CSKA Sofia) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kaloyan Krastev.
  • 21'
    Corner voor AS Roma. De bal gaat via Yanic Wildschut over de achterlijn.
  • 21'
    Doelpoging van Carles Pérez (AS Roma)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lorenzo Pellegrini.
  • 19'
    Corner voor CSKA Sofia. De bal gaat via Amadou Diawara over de achterlijn.
  • 19'
    Doelpoging van Karlo Muhar (CSKA Sofia)! Schot met rechts van meer dan 30 meter wordt geblokt.
  • 19'
    Overtreding van Lorenzo Pellegrini (AS Roma).
  • 19'
    Karlo Muhar (CSKA Sofia) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 17'
    Corner voor AS Roma. De bal gaat via Busatto over de achterlijn.
  • 17'
    Schot met rechts van Eldor Shomurodov (AS Roma) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.