•
    Wedstrijd afgelopen, FC Basel 3, Omonia Nicosia 1.

DOELPUNT BASEL!

• 40'
    Doelpunt! FC Basel 2, Omonia Nicosia 1. Arthur Cabral (FC Basel) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 39'
      Jordi Gómez (Omonia Nicosia) krijgt een gele kaart vanwege hands.
  • 38'
    Strafschop veroorzaakt door Jordi Gómez (Omonia Nicosia) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 38'
    Doelpoging van Edon Zhegrova (FC Basel)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 38'
    Overtreding van Fabian Frei (FC Basel).
  • 38'
    Marinos Tzionis (Omonia Nicosia) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 35'
    Corner voor FC Basel. De bal gaat via Jan Lecjaks over de achterlijn.
  • 35'
    Schot met rechts van Arthur Cabral (FC Basel) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 35'
    Overtreding van Jan Lecjaks (Omonia Nicosia).
  • 35'
    Fabian Frei (FC Basel) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 33'
    Corner voor Omonia Nicosia. De bal gaat via Pajtim Kasami over de achterlijn.
  • 33'
    Doelpoging van Jordi Gómez (Omonia Nicosia)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 32'
    Hands van Eray Cömert (FC Basel).
  • 30'
    Corner voor FC Basel. De bal gaat via Francis Odinaka Uzoho over de achterlijn.
  • 30'
    Schot met links van Arthur Cabral (FC Basel) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 29'
    Overtreding van Michal Duris (Omonia Nicosia).
  • 29'
    Pajtim Kasami (FC Basel) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 27'
  • 27'
    Overtreding van Jordi Gómez (Omonia Nicosia).

DOELPUNT OMONIA!

• 25'
    Doelpunt! FC Basel 1, Omonia Nicosia 1. Jordi Gómez (Omonia Nicosia) benut de penalty met een Schot met links in het midden van het doel.
  • 24'
    Strafschop Omonia Nicosia. Marko Scepovic lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 24'
    Strafschop veroorzaakt door Eray Cömert (FC Basel) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 23'
    Michael Lang (FC Basel) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 23'
  • 21'
    Schot met links van Edon Zhegrova (FC Basel) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Liam Millar.