Live verslag Basel - Újpest

DOELPUNT BASEL!

• 20'
      Doelpunt! FC Basel 1, Újpesti TE 0. Schot met rechts van Darian Males (FC Basel) van heel dichtbij hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Sebastiano Esposito met een voorzet.
  • 19'
    Tallo Gadji-Celi Carmel Junior (Újpesti TE) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 19'
    Overtreding van Pajtim Kasami (FC Basel).
  • 18'
    Buitenspel FC Basel. Arthur Cabral met de pass, maar Andy Pelmard staat buitenspel.
  • 16'
    Corner voor FC Basel. De bal gaat via Lirim Kastrati over de achterlijn.
  • 16'
    Doelpoging van Michael Lang (FC Basel)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 16'
    Doelpoging van Valentin Stocker (FC Basel)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 16'
    Corner voor FC Basel. De bal gaat via Tallo Gadji-Celi Carmel Junior over de achterlijn.
  • 15'
      Lirim Kastrati (Újpesti TE) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 15'
    Overtreding van Lirim Kastrati (Újpesti TE).
  • 15'
    Valentin Stocker (FC Basel) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 13'
    Buitenspel FC Basel. Eray Cömert met de pass, maar Valentin Stocker staat buitenspel.
  • 12'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Arthur Cabral (FC Basel) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 9'
    Schot met rechts van Branko Pauljevic (Újpesti TE) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Aron Csongvai.