Wedstrijd afgelopen, Partizan Belgrado 2, FC Flora Tallinn 0.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Partizan Belgrado 2, FC Flora Tallinn 0.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ricardo Gomes (Partizan Belgrado) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Queensy Menig.

DOELPUNT PARTIZAN!

• 41'
      Doelpunt! Partizan Belgrado 2, FC Flora Tallinn 0. Schot met links van Lazar Markovic (Partizan Belgrado) van buiten het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Bibras Natcho.
  • 39'
    Overtreding van Sasa Zdjelar (Partizan Belgrado).
  • 39'
    Rauno Alliku (FC Flora Tallinn) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 35'
    Doelpoging van Konstantin Vassiljev (FC Flora Tallinn)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 34'
    Corner voor FC Flora Tallinn. De bal gaat via Marko Zivkovic over de achterlijn.
  • 33'
    Corner voor FC Flora Tallinn. De bal gaat via Sasa Zdjelar over de achterlijn.
  • 29'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Queensy Menig (Partizan Belgrado) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Bibras Natcho.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Henrik Ojamaa (FC Flora Tallinn) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Markus Soomets.
  • 25'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Nemanja Miletic (Partizan Belgrado) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Milos Jojic met een voorzet uit een corner.
  • 25'
    Corner voor Partizan Belgrado. De bal gaat via Sergei Zenjov over de achterlijn.
  • 23'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ricardo Gomes (Partizan Belgrado) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Milos Jojic met een voorzet.