Juninho (Zarja Loegansk) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
    Corner voor Zarja Loegansk. De bal gaat via Marius Lode over de achterlijn.
    Marius Lode (FK Bodø/Glimt) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Corner voor FK Bodø/Glimt. De bal gaat via Dmytro Matsapura over de achterlijn.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Amahl Pellegrino (FK Bodø/Glimt) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant gaat te hoog en te ver naar links.
  • 31'
    Schot met rechts van Sondre Brunstad Fet (FK Bodø/Glimt) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ulrik Saltnes met een steekpass.
  • 27'
  • 27'
    Alfons Sampsted (FK Bodø/Glimt) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 25'
    Amahl Pellegrino (FK Bodø/Glimt) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 25'
    Overtreding van YEhor Nazaryna (Zarja Loegansk).
  • 22'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ulrik Saltnes (FK Bodø/Glimt) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Erik Botheim.
  • 20'
  • 20'
    Brede Moe (FK Bodø/Glimt) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 20'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Maksym Imerekov (Zarja Loegansk) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Artem Gromov met een kopbal uit een corner.
  • 19'
    Corner voor Zarja Loegansk. De bal gaat via Brede Moe over de achterlijn.
  • 19'
    Doelpoging van Dmytro Khomchenovskyi (Zarja Loegansk)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.