DOELPUNT SLOVAN!

• 45' +5
      Eerste helft afgelopen, FC Basel 2, Slovan Bratislava 1.
  • 45' +4
    Schot met links van Malik Abubakari (Slovan Bratislava) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Vernon De Marco.
  • 45' +4
    Doelpoging van Vernon De Marco (Slovan Bratislava)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Giorgi Cakvetadze met een voorzet.
  • 45' +4
    Corner voor Slovan Bratislava. De bal gaat via Andy Pelmard over de achterlijn.
  • 45' +4
    Taulant Xhaka (FC Basel) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +4
    Overtreding van Malik Abubakari (Slovan Bratislava).
  • 45' +3
    Corner voor FC Basel. De bal gaat via Lucas Lovat over de achterlijn.
  • 45' +1
      Vladimír Weiss (Slovan Bratislava) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +1
    Dan Ndoye (FC Basel) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 45' +1
    Overtreding van Vladimír Weiss (Slovan Bratislava).
  • 44'
    Corner voor Slovan Bratislava. De bal gaat via Marwin Hitz over de achterlijn.
  • 43'
    Buitenspel Slovan Bratislava. Juraj Kucka met de pass, maar Guram Kashia staat buitenspel.
  • 43'
    Overtreding van Michael Lang (FC Basel).
  • 43'
    Giorgi Cakvetadze (Slovan Bratislava) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Overtreding van Wouter Burger (FC Basel).
  • 40'

DOELPUNT BASEL!

• 16'
      Doelpunt! FC Basel 1, Slovan Bratislava 1. Schot met rechts van Jurij Medvedev (Slovan Bratislava) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Vladimír Weiss met een steekpass uit een corner.
  • 15'
    Corner voor Slovan Bratislava. De bal gaat via Anton Kade over de achterlijn.
  • 12'
    Doelpoging van Zeki Amdouni (FC Basel)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Riccardo Calafiori.
  • 10'
    Buitenspel Slovan Bratislava. Adrián Chovan met de pass, maar Malik Abubakari staat buitenspel.
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marwin Hitz (FC Basel) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links.
  • 9'
    Doelpoging van Riccardo Calafiori (FC Basel)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Taulant Xhaka met een voorzet.