Tallaght Stadium Dublin, Ierland

Live verslag Shamrock - Molde

DOELPUNT MOLDE!

• 68'
      Doelpunt! Shamrock Rovers 0, Molde FK 2. Kopbal van Kristian Eriksen (Molde FK) vanaf de linkerkant van het doelgebied hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Magnus Eikrem met een voorzet uit een corner.
  • 68'
    Corner voor Molde FK. De bal gaat via Alan Mannus over de achterlijn.
  • 68'
    Schot met rechts van Magnus Eikrem (Molde FK) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Mathias Løvik.
  • 64'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Richard Towell (Shamrock Rovers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Gary O'Neill.
  • 64'
       Wissel bij Molde FK. Kristian Eriksen komt in het veld voor Magnus Grødem.
  • 64'
       Wissel bij Molde FK. Mathias Løvik komt in het veld voor Kristoffer Haugen.
  • 64'
       Wissel bij Molde FK. Magnus Eikrem komt in het veld voor Datro Fofana.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jack Byrne (Shamrock Rovers) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Dylan Watts.
  • 62'
    Overtreding van Aaron Greene (Shamrock Rovers).
  • 61'
    Birk Risa (Molde FK) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 58'
    Doelpoging van Seán Kavanagh (Shamrock Rovers)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ronan Finn.
  • 56'
    Overtreding van Emil Breivik (Molde FK).
  • 56'
    Gary O'Neill (Shamrock Rovers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Kristoffer Haugen (Molde FK) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Ola Brynhildsen.
  • 55'
    Schot met links van Emil Breivik (Molde FK) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Sivert Mannsverk.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Daniel Cleary (Shamrock Rovers) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Jack Byrne met een voorzet uit een corner.
  • 54'
    Corner voor Shamrock Rovers. De bal gaat via Jacob Karlstrøm over de achterlijn.
  • 54'
    Schot met rechts van Richard Towell (Shamrock Rovers) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 53'
    Corner voor Shamrock Rovers. De bal gaat via Sivert Mannsverk over de achterlijn.
  • 53'
    Doelpoging van Jack Byrne (Shamrock Rovers)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Aaron Greene.
  • 52'
      Datro Fofana (Molde FK) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 52'
    Overtreding van Datro Fofana (Molde FK).
  • 52'
    Seán Hoare (Shamrock Rovers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Seán Kavanagh (Shamrock Rovers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links uit een corner.
  • 49'
    Corner voor Shamrock Rovers. De bal gaat via Benjamin Hansen over de achterlijn.
  • 46'
    Overtreding van Daniel Cleary (Shamrock Rovers).
  • 46'
    Datro Fofana (Molde FK) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ronan Finn (Shamrock Rovers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Richard Towell.