EIGEN DOELPUNT!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Sivasspor 1, CFR Cluj 0.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Bismark Adjei-Boateng (CFR Cluj) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Ciprian Deac.
  • 45' +1
    Corner voor CFR Cluj. De bal gaat via Murat Paluli over de achterlijn.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Erdogan Yesilyurt (Sivasspor) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Camora (CFR Cluj) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 39'
    Erdogan Yesilyurt (Sivasspor) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 39'
    Overtreding van Ciprian Deac (CFR Cluj).
  • 38'
    Hakan Arslan (Sivasspor) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 38'
  • 37'
    Dimitrios Goutas (Sivasspor) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Overtreding van Lovro Cvek (CFR Cluj).
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Bismark Adjei-Boateng (CFR Cluj) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Roger met een voorzet uit een corner.
  • 36'
    Corner voor CFR Cluj. De bal gaat via Caner Osmanpasa over de achterlijn.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Rangelo Janga (CFR Cluj) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Camora met een voorzet.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Cristian Manea (CFR Cluj) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 30'
    Clinton N'Jie (Sivasspor) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 30'
    Overtreding van Roger (CFR Cluj).
  • 29'
    Mustapha Yatabaré (Sivasspor) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 29'
    Overtreding van Karlo Muhar (CFR Cluj).
  • 28'
    Corner voor CFR Cluj. De bal gaat via Ali Sasal Vural over de achterlijn.
  • 28'
    Schot met links van Rangelo Janga (CFR Cluj) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Roger met een voorzet.