Eerste helft afgelopen, Aston Villa 1, Lille 0.
    Overtreding van John McGinn (Aston Villa).
  • 45'
    Jonathan David (Lille) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Douglas Luiz (Aston Villa) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 44'
    Overtreding van Tiago Santos (Lille).
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Nabil Bentaleb (Lille) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Ismaily met een kopbal vanuit een dood spelmoment.
  • 41'
  • 41'
    Tiago Santos (Lille) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 40'
    Corner voor Lille. De bal gaat via Emiliano Martínez over de achterlijn.
  • 40'
    Schot met rechts van Jonathan David (Lille) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Hákon Haraldsson met een steekpass.
  • 36'
    Buitenspel Lille. Ismaily met de pass, maar Jonathan David staat buitenspel.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Leon Bailey (Aston Villa) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van John McGinn.
  • 34'
    Doelpoging van Gabriel Gudmundsson (Lille)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Tiago Santos.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ollie Watkins (Aston Villa) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Morgan Rogers.
  • 30'
    Schot met links van Bafodé Diakité (Lille) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Hákon Haraldsson met een steekpass.
  • 27'
  • 27'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Tiago Santos (Lille).
  • 23'
    Schot met links van Edon Zhegrova (Lille) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Nabil Bentaleb met een steekpass.
  • 22'
    Corner voor Aston Villa. De bal gaat via Bafodé Diakité over de achterlijn.
  • 22'
    Doelpoging van Ollie Watkins (Aston Villa)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Douglas Luiz met een steekpass.
  • 20'
    Leon Bailey (Aston Villa) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 20'
    Overtreding van Ismaily (Lille).
  • 19'
    Schot met links van Edon Zhegrova (Lille) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Benjamin André.
  • 19'
  • 18'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure John McGinn (Aston Villa).