Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi İstanbul, Turkije

Live verslag Fenerbahçe - Spartak

DOELPUNT FENERBAHçE!

• 60'
      Doelpunt! Fenerbahçe 4, Spartak Trnava 0. Schot met rechts van Edin Dzeko (Fenerbahçe) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Irfan Can Kahveci na een snelle counter.

• 58'
      Doelpunt! Fenerbahçe 3, Spartak Trnava 0. Schot met links van Edin Dzeko (Fenerbahçe) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek.
  • 58'
    Schot met rechts van Dusan Tadic (Fenerbahçe) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 58'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met links van Edin Dzeko (Fenerbahçe) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Ferdi Kadioglu met een steekpass.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ferdi Kadioglu (Fenerbahçe) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Fred uit een corner.
  • 56'
    Corner voor Fenerbahçe. De bal gaat via Martin Sulek over de achterlijn.
  • 56'
    Michal Duris (Spartak Trnava) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 56'
    Overtreding van Fred (Fenerbahçe).
  • 55'
      Joshua King (Fenerbahçe) krijgt een gele kaart.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Martin Bukata (Spartak Trnava) van links, vanaf grote afstand gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 52'
    Buitenspel Fenerbahçe. Irfan Can Kahveci met de pass, maar Edin Dzeko staat buitenspel.
  • 51'
    Philip Azango (Spartak Trnava) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 51'
    Overtreding van Sebastian Szymanski (Fenerbahçe).
  • 50'
  • 49'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Ismail Yüksek (Fenerbahçe).

EIGEN DOELPUNT!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Fenerbahçe 1, Spartak Trnava 0.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ismail Yüksek (Fenerbahçe) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Edin Dzeko.
  • 45'
    Overtreding van Michal Duris (Spartak Trnava).
  • 45'
    Ismail Yüksek (Fenerbahçe) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Sebastian Szymanski (Fenerbahçe) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat net iets te hoog na een snelle counter.
  • 44'
    Schot met links van Irfan Can Kahveci (Fenerbahçe) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Edin Dzeko.
  • 43'
  • 41'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Bright Osayi-Samuel (Fenerbahçe).