•
    Wedstrijd afgelopen, Heart of Midlothian 3, Rosenborg BK 1.

DOELPUNT HEARTS!

• 49'
      Doelpunt! Heart of Midlothian 2, Rosenborg BK 1. Schot met rechts van Cameron Devlin (Heart of Midlothian) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de rechterbovenhoek.
  • 49'
    Schot met links van Liam Boyce (Heart of Midlothian) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Lawrence Shankland.
  • 48'
    Adrian Pereira (Rosenborg BK) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Overtreding van Cameron Devlin (Heart of Midlothian).
  • 47'
    Doelpoging van Lawrence Shankland (Heart of Midlothian)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Alex Cochrane.
  • 46'
    Doelpoging van Stephen Kingsley (Heart of Midlothian)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 45'
      Tweede helft begint Heart of Midlothian 1, Rosenborg BK 1.
  • 45'
       Wissel bij Heart of Midlothian. Barrie McKay komt in het veld voor Yutaro Oda.

• 12'
      Doelpunt! Heart of Midlothian 1, Rosenborg BK 1. Schot met rechts van Lawrence Shankland (Heart of Midlothian) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Stephen Kingsley met een steekpass.
  • 11'
    Overtreding van Ísak Thorvaldsson (Rosenborg BK).
  • 11'
    Cameron Devlin (Heart of Midlothian) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 11'
    Doelpoging van Carlo Holse (Rosenborg BK)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 11'
    Schot met links van Emil Frederiksen (Rosenborg BK) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Tobias Børkeeiet.
  • 9'
    Overtreding van Adrian Pereira (Rosenborg BK).
  • 9'
    Nathaniel Atkinson (Heart of Midlothian) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 8'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Frankie Kent (Heart of Midlothian) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Stephen Kingsley vanuit een dood spelmoment.
  • 8'
  • 8'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met rechts van Yutaro Oda (Heart of Midlothian) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied. Op aangeven van Lawrence Shankland vanuit een dood spelmoment.
  • 7'
    Yutaro Oda (Heart of Midlothian) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 7'
  • 5'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Emil Frederiksen (Rosenborg BK) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Sverre Nypan.

DOELPUNT ROSENBORG!

• 4'
      Doelpunt! Heart of Midlothian 0, Rosenborg BK 1. Schot met rechts van Ísak Thorvaldsson (Rosenborg BK) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel vanuit een dood spelmoment.
  • 4'
    Kopbal van Ísak Thorvaldsson (Rosenborg BK) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Adrian Pereira met een voorzet.
  • 3'
    Overtreding van Frankie Kent (Heart of Midlothian).
  • 3'
    Ísak Thorvaldsson (Rosenborg BK) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 2'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Frankie Kent (Heart of Midlothian) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Alex Cochrane met een voorzet uit een corner.
  • 1'
    Corner voor Heart of Midlothian. De bal gaat via Adam Andersson over de achterlijn.