Eerste helft voorbij, Milan 1, Sparta Prague 0.
  • 45'
    Corner voor Sparta Prague. Veroorzaakt door Ismael Bennacer.
  • 45'
    Doelpoging van Ladislav Krejci I (Sparta Prague)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt.
  • 44'
    Overtreding van Michal Travnik (Sparta Prague).
  • 44'
    Sandro Tonali (Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Michal Travnik (Sparta Prague) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 42'
    Overtreding van Sandro Tonali (Milan).
  • 41'
    Buitenspel Sparta Prague. Ladislav Krejci I met de pass, maar Michal Travnik staat buitenspel.
  • 39'
    Andreas Aalen Vindheim (Sparta Prague) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
    Overtreding van Zlatan Ibrahimovic (Milan).
  • 38'
    Hands van Brahim Díaz (Milan).
  • 35'
    Penalty gemist. Nog steeds Milan 1, Sparta Prague 0. Schot met rechts ( lat) van Zlatan Ibrahimovic (Milan).
  • 34'
      David Lischka (Sparta Prague) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 34'
    Strafschop veroorzaakt door David Lischka (Sparta Prague) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 34'
    Strafschop Milan. Zlatan Ibrahimovic lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 32'
    Buitenspel Milan. Ciprian Tatarusanu met de pass, maar Zlatan Ibrahimovic staat buitenspel.
  • 31'
    Borek Dockal (Sparta Prague) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 31'
  • 30'
    Schot met links van Rade Krunic (Milan) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Simon Kjaer.