Live verslag Shkendija - Tottenham

DOELPUNT TOTTENHAM!

DOELPUNT SHKENDIJA!

• 54'
      Doelpunt! Shkendija 1, Tottenham Hotspur 1. Schot met rechts van Valmir Nafiu (Shkendija) van buiten het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Ljupco Doriev.
  • 53'
    Doelpoging van Besart Ibraimi (Shkendija)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Valmir Nafiu.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) van buiten het strafschopgebied te hoog vanuit een dood spelmoment.
  • 50'
    Ben Davies (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Overtreding van Valon Ahmedi (Shkendija).
  • 48'
    Corner voor Tottenham Hotspur. Veroorzaakt door Antonio Pavic.
  • 47'
    Schot met links van Erik Lamela (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dele Alli.
  • 47'
    Overtreding van Bruno Dita (Shkendija).
  • 47'
    Tanguy Ndombele (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 46'
    Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 46'
    Overtreding van Mevlan Murati (Shkendija).
  • 45'
      Tweede helft begint Shkendija 0, Tottenham Hotspur 1.

• 4'
      Doelpunt! Shkendija 0, Tottenham Hotspur 1. Schot met rechts van Erik Lamela (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Son Heung-Min.