•
    Wedstrijd voorbij, Kukesi 0, VfL Wolfsburg 4.

DOELPUNT WOLFSBURG!

• 20'
      Doelpunt! Kukesi 0, VfL Wolfsburg 1. Schot met rechts van Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 18'
    Corner voor VfL Wolfsburg. Veroorzaakt door Entonjo Elezaj.
  • 17'
    Buitenspel Kukesi. Bruno Telushi met de pass, maar Emiljano Musta staat buitenspel.
  • 17'
    Overtreding van Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg).
  • 17'
    Eduard Rroca (Kukesi) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 14'
    Schot met links van Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 13'
    Overtreding van Kenan Horic (Kukesi).
  • 13'
    Admir Mehmedi (VfL Wolfsburg) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 11'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Admir Mehmedi (VfL Wolfsburg) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Wout Weghorst.
  • 9'
    Corner voor Kukesi. Veroorzaakt door Felix Klaus.
  • 7'
    Schot met rechts van Bruno Telushi (Kukesi) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 6'
    Patrick Friday Eze (Kukesi) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 6'
    Overtreding van Josuha Guilavogui (VfL Wolfsburg).
  • 6'
    Schot met links van Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Admir Mehmedi met een voorzet.