Wedstrijd voorbij, Lokomotiv Plovdiv 1, Tottenham Hotspur 2.

Tweede helft voorbij, Lokomotiv Plovdiv 1, Tottenham Hotspur 2.
  • 90' +3
    Overtreding van Erik Lamela (Tottenham Hotspur).
  • 90' +3
    Momchil Tsvetanov (Lokomotiv Plovdiv) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +2
    Schot met links van Erik Lamela (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Matt Doherty.
  • 86'
      Lucas Masoero (Lokomotiv Plovdiv) krijgt een gele kaart.
  • 86'
    Overtreding van Filip Mihaljevic (Lokomotiv Plovdiv).
  • 86'
    Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

DOELPUNT TOTTENHAM!

• 79'
    Doelpunt! Lokomotiv Plovdiv 1, Tottenham Hotspur 1. Harry Kane (Tottenham Hotspur) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbovenhoek.
  • 78'
    Birsent Karagaren (Lokomotiv Plovdiv) krijgt zijn tweede gele kaart.
  • 77'
      Momchil Tsvetanov (Lokomotiv Plovdiv) krijgt een gele kaart.
  • RODE KAART!

• 77'
      Dinis Almeida (Lokomotiv Plovdiv) krijgt een rode kaart.
  • 77'
    Strafschop veroorzaakt door Dinis Almeida (Lokomotiv Plovdiv) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 76'
    Doelpoging van Ben Davies (Tottenham Hotspur)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Matt Doherty.
  • 76'
    Doelpoging van Lucas Moura (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het doelgebied geblokt. Op aangeven van Son Heung-Min met een voorzet.
  • 76'
    Corner voor Tottenham Hotspur. Veroorzaakt door Lucas Masoero.
  • 74'
    Overtreding van Georgi Minchev (Lokomotiv Plovdiv).
  • 74'
    Matt Doherty (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 73'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ben Davies (Tottenham Hotspur) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied links naast het doel.
  • 72'
    Schot met rechts van Birsent Karagaren (Lokomotiv Plovdiv) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Lucas Salinas.
  • 71'
       Wissel bij Tottenham Hotspur. Lucas Moura komt in de plaats van Davinson Sánchez.