Huvepharma Arena Razgrad, Bulgarije

Live verslag Ludogorets - Antwerp

DOELPUNT ANTWERP!

• 62'
      Doelpunt! Ludogorets Razgrad 1, Royal Antwerp 1. met een doelpoging van Pieter Gerkens (Royal Antwerp) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Simen Kristiansen Juklerød met een voorzet uit een corner.
  • 61'
    Corner voor Royal Antwerp. Veroorzaakt door Plamen Iliev.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Simen Kristiansen Juklerød (Royal Antwerp) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Pieter Gerkens met een kopbal.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Cauly (Ludogorets Razgrad) van buiten het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Georgi Terziev.
  • 58'
    Doelpoging van Martin Hongla (Royal Antwerp)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt.
  • 58'
       Wissel bij Royal Antwerp. Nana Ampomah komt in de plaats van Cristian Benavente Bristol.
  • 58'
    Buitenspel Royal Antwerp. Lior Refaelov met de pass, maar Simen Kristiansen Juklerød staat buitenspel.
  • 56'
    Schot met rechts van Cauly (Ludogorets Razgrad) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Elvis Manu.
  • 54'
    Overtreding van Martin Hongla (Royal Antwerp).
  • 54'
    Higinio (Ludogorets Razgrad) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Overtreding van Cicinho (Ludogorets Razgrad).
  • 50'
    Lior Refaelov (Royal Antwerp) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
    Doelpoging van Koji Miyoshi (Royal Antwerp)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Lior Refaelov.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Cauly (Ludogorets Razgrad) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Elvis Manu.