•
    Wedstrijd voorbij, Sivasspor 1, Maccabi Tel Aviv 2.

DOELPUNT MACCABI TA!

• 73'
      Doelpunt! Sivasspor 1, Maccabi Tel Aviv 2. Kopbal van Dor Peretz (Maccabi Tel Aviv) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel.
  • 73'
    Schot met rechts van Dor Peretz (Maccabi Tel Aviv) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Avi Rikan.
  • 73'
      Claudemir (Sivasspor) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 72'
    Overtreding van Claudemir (Sivasspor).
  • 72'
    Eyal Golasa (Maccabi Tel Aviv) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 72'
    Buitenspel Sivasspor. Caner Osmanpasa met de pass, maar Mustapha Yatabaré staat buitenspel.
  • 70'
    Mustapha Yatabaré (Sivasspor), schiet lat met een Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied vanuit een dood spelmoment.