Wedstrijd voorbij, Tottenham Hotspur 7, Maccabi Haifa 2.

• 90' +3
      Tweede helft voorbij, Tottenham Hotspur 7, Maccabi Haifa 2.
  • 90' +2
    Doelpoging van Yuval Ashkenazi (Maccabi Haifa)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Tjaronn Chery.
  • 90' +1
    Ernest Olivier Bienvenu Mabouka Massoussi (Maccabi Haifa) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +1
    Overtreding van Sergio Reguilón (Tottenham Hotspur).

DOELPUNT TOTTENHAM!

• 90'
    Doelpunt! Tottenham Hotspur 7, Maccabi Haifa 2. Dele Alli (Tottenham Hotspur) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 89'
    Strafschop veroorzaakt door Bogdan Planic (Maccabi Haifa) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 89'
    Strafschop Tottenham Hotspur. Dele Alli lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 88'
    Overtreding van Neta Lavi (Maccabi Haifa).
  • 88'
    Lucas Moura (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 86'
       Wissel bij Maccabi Haifa. Yuval Ashkenazi komt in de plaats van Mohammad Abu Fani.
  • 84'
    Schot met links van Tjaronn Chery (Maccabi Haifa) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Mohammad Abu Fani.
  • 82'
       Wissel bij Maccabi Haifa. José Rodríguez komt in de plaats van Dolev Haziza.
  • 81'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Godsway Donyoh (Maccabi Haifa) van buiten het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Nikita Rukavytsya.
  • 80'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mohammad Abu Fani (Maccabi Haifa) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Dolev Haziza.
  • 78'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dele Alli (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Steven Bergwijn.
  • 76'
    Doelpoging van Lucas Moura (Tottenham Hotspur)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Harry Winks.
  • 74'
       Wissel bij Tottenham Hotspur. Sergio Reguilón komt in de plaats van Harry Kane.

• 73'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 6, Maccabi Haifa 2. Schot met links van Harry Kane (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Steven Bergwijn.
  • 71'
    Corner voor Tottenham Hotspur. Veroorzaakt door Bogdan Planic.
  • 71'
    Doelpoging van Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Lucas Moura.
  • 70'
       Wissel bij Maccabi Haifa. Godsway Donyoh komt in de plaats van Ofri Arad.
  • 68'
    Doelpoging van Neta Lavi (Maccabi Haifa)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Dolev Haziza.
  • 67'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lucas Moura (Tottenham Hotspur) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Dele Alli.
  • 67'
    Doelpoging van Dele Alli (Tottenham Hotspur)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Steven Bergwijn met een voorzet.
  • 66'
    Corner voor Tottenham Hotspur. Veroorzaakt door Sun Menachem.
  • 66'
    Doelpoging van Lucas Moura (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt.
  • 65'
    Kopbal van Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Harry Winks met een voorzet.
  • 64'
    Corner voor Tottenham Hotspur. Veroorzaakt door Ofri Arad.
  • 63'
    Schot met rechts van Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Lucas Moura.
  • 62'
       Wissel bij Tottenham Hotspur. Moussa Sissoko komt in de plaats van Pierre-Emile Højbjerg.
  • 61'
    Buitenspel Maccabi Haifa. Dolev Haziza met de pass, maar Nikita Rukavytsya staat buitenspel.
  • 61'
    Schot met rechts van Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Davinson Sánchez.
  • 59'
    Buitenspel Maccabi Haifa. Neta Lavi met de pass, maar Dolev Haziza staat buitenspel.
  • 58'
    Buitenspel Maccabi Haifa. Ayid Habashi met de pass, maar Sun Menachem staat buitenspel.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tjaronn Chery (Maccabi Haifa) van buiten het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Neta Lavi.

• 55'
    Doelpunt! Tottenham Hotspur 5, Maccabi Haifa 2. Harry Kane (Tottenham Hotspur) benut de penalty met een Schot met rechts in het midden van het doel.
  • 54'
    Strafschop veroorzaakt door Ernest Olivier Bienvenu Mabouka Massoussi (Maccabi Haifa) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ayid Habashi (Maccabi Haifa) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Ernest Olivier Bienvenu Mabouka Massoussi met een voorzet uit een corner.
  • 52'
    Corner voor Maccabi Haifa. Veroorzaakt door Joe Hart.
  • 52'
    Schot met rechts van Mohammad Abu Fani (Maccabi Haifa) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Neta Lavi.

DOELPUNT M HAIFA!

• 51'
    Doelpunt! Tottenham Hotspur 4, Maccabi Haifa 2. Nikita Rukavytsya (Maccabi Haifa) benut de penalty met een Schot met links in de linkerbenedenhoek.
  • 50'
    Strafschop veroorzaakt door Matt Doherty (Tottenham Hotspur) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 49'
  • 45'
    Corner voor Maccabi Haifa. Veroorzaakt door Ben Davies.
  • 45'
      Tweede helft begint Tottenham Hotspur 4, Maccabi Haifa 1.
  • 45'
       Wissel bij Tottenham Hotspur. Dele Alli komt in de plaats van Giovani Lo Celso.

• 19'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 2, Maccabi Haifa 1. Kopbal van Lucas Moura (Tottenham Hotspur) vanaf de linkerkant van het doelgebied hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Steven Bergwijn met een voorzet uit een corner.
  • 19'
    Corner voor Tottenham Hotspur. Veroorzaakt door Ayid Habashi.
  • 18'
    Buitenspel Maccabi Haifa. Ofri Arad met de pass, maar Tjaronn Chery staat buitenspel.

• 16'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 1, Maccabi Haifa 1. Schot met links van Tjaronn Chery (Maccabi Haifa) van buiten het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Nikita Rukavytsya.
  • 15'
    Mohammad Abu Fani (Maccabi Haifa) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 15'
    Overtreding van Lucas Moura (Tottenham Hotspur).
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mohammad Abu Fani (Maccabi Haifa) van buiten het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Dolev Haziza.
  • 13'
    Schot met rechts van Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Giovani Lo Celso.
  • 11'
    Schot met links van Lucas Moura (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Matt Doherty.
  • 8'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Giovani Lo Celso (Tottenham Hotspur) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Ben Davies.
  • 7'
  • 7'
    Overtreding van Harry Kane (Tottenham Hotspur).
  • 5'
  • 5'
    Lucas Moura (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 4'
    Corner voor Maccabi Haifa. Veroorzaakt door Toby Alderweireld.
  • 4'
  • 4'
    Schot met links van Tjaronn Chery (Maccabi Haifa) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Nikita Rukavytsya.