Stadio Olimpico Roma, Italië

Live verslag Lazio - Lokomotiv M

DOELPUNT LAZIO!

• 37'
      Doelpunt! Lazio 2, Lokomotiv Moskou 0. Schot met rechts van Patric (Lazio) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Francesco Acerbi met een kopbal uit een corner.
  • 36'
    Corner voor Lazio. De bal gaat via Guilherme over de achterlijn.
  • 36'
    Schot met rechts van Felipe Anderson (Lazio) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Pedro.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Patric (Lazio) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Luis Alberto met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 32'
    Overtreding van FausTino Anjorin (Lokomotiv Moskou).
  • 32'
    Manuel Lazzari (Lazio) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 32'
    Elseid Hysaj (Lazio) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 32'
    Overtreding van Konstantin Maradishvili (Lokomotiv Moskou).
  • 31'
    Corner voor Lokomotiv Moskou. De bal gaat via Elseid Hysaj over de achterlijn.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Pablo (Lokomotiv Moskou) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Daniil Kulikov met een voorzet uit een corner.
  • 30'
    Corner voor Lokomotiv Moskou. De bal gaat via Patric over de achterlijn.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Luis Alberto (Lazio) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Felipe Anderson.
  • 26'
    Schot met rechts van Fedor Smolov (Lokomotiv Moskou) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 25'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van FausTino Anjorin (Lokomotiv Moskou) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek na een snelle counter.
  • 24'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Patric (Lazio) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Luis Alberto met een voorzet uit een corner.
  • 23'
    Corner voor Lazio. De bal gaat via Alexis Beka Beka over de achterlijn.
  • 21'
    Overtreding van Patric (Lazio).
  • 21'
    Alexis Beka Beka (Lokomotiv Moskou) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 20'
    Doelpoging van Patric (Lazio)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Luis Alberto met een voorzet.
  • 20'
    Corner voor Lazio. De bal gaat via Dmitri Rybchinskiy over de achterlijn.
  • 18'
    Corner voor Lazio. De bal gaat via Dmitri Barinov over de achterlijn.
  • 18'
    Doelpoging van Ciro Immobile (Lazio)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Luis Alberto.
  • 17'
    Overtreding van Ciro Immobile (Lazio).
  • 17'
    Pablo (Lokomotiv Moskou) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ciro Immobile (Lazio) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Manuel Lazzari met een voorzet.