Wedstrijd afgelopen, Monaco 4, Rode Ster Belgrado 1.

Tweede helft afgelopen, Monaco 4, Rode Ster Belgrado 1.
    Buitenspel Rode Ster Belgrado. El Fardou Ben Nabouhane met de pass, maar Irakli Azarovi staat buitenspel.
       Wissel bij Monaco. Ben Seghir komt in het veld voor Kevin Volland.

DOELPUNT MONACO!

DOELPUNT CRVENA ZVEZDA!

• 53'
    Doelpunt! Monaco 3, Rode Ster Belgrado 1. Guélor Kanga (Rode Ster Belgrado) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 53'
      Benoît Badiashile (Monaco) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 53'
    Strafschop veroorzaakt door Benoît Badiashile (Monaco) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 53'
    Strafschop Rode Ster Belgrado. Mirko Ivanic lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 51'
    Buitenspel Rode Ster Belgrado. Marko Gobeljic met de pass, maar Osman Bukari staat buitenspel.

EIGEN DOELPUNT!

• 49'
      Eigen doelpunt van Milan Rodic, Rode Ster Belgrado. Monaco 3, Rode Ster Belgrado 0.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Aleksandr Golovin (Monaco) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Wissam Ben Yedder.
  • 48'
    Buitenspel Monaco. Krépin Diatta met de pass, maar Wissam Ben Yedder staat buitenspel.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Osman Bukari (Rode Ster Belgrado) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Guélor Kanga met een voorzet.
  • 45'
      Tweede helft begint Monaco 2, Rode Ster Belgrado 0.
  • 45'
       Wissel bij Rode Ster Belgrado. Slavoljub Srnic komt in het veld voor Stefan Mitrovic.

• 26'
      Doelpunt! Monaco 2, Rode Ster Belgrado 0. Schot met rechts van Kevin Volland (Monaco) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Krépin Diatta.
  • 25'
    Corner voor Monaco. De bal gaat via Marko Gobeljic over de achterlijn.
  • 23'
    Corner voor Monaco. De bal gaat via Nemanja Milunovic over de achterlijn.
  • 23'
    Doelpoging van Kevin Volland (Monaco)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Krépin Diatta.
  • 23'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Krépin Diatta (Monaco) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 22'
      Milan Rodic (Rode Ster Belgrado) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 22'
    Overtreding van Milan Rodic (Rode Ster Belgrado).
  • 22'
    Krépin Diatta (Monaco) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 21'
    Corner voor Rode Ster Belgrado. De bal gaat via Youssouf Fofana over de achterlijn.
  • 21'
    Corner voor Rode Ster Belgrado. De bal gaat via Guillermo Maripán over de achterlijn.
  • 21'
    Doelpoging van Stefan Mitrovic (Rode Ster Belgrado)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Osman Bukari.
  • 17'
    Buitenspel Rode Ster Belgrado. Nemanja Milunovic met de pass, maar Aleksandar Pesic staat buitenspel.
  • 16'
    Corner voor Monaco. De bal gaat via Mirko Ivanic over de achterlijn.
  • 16'
    Doelpoging van Axel Disasi (Monaco)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Aleksandr Golovin met een voorzet.
  • 16'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Axel Disasi (Monaco) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 16'
  • 14'
    Buitenspel Monaco. Kevin Volland met de pass, maar Wissam Ben Yedder staat buitenspel.
  • 13'
    Buitenspel Rode Ster Belgrado. Nemanja Milunovic met de pass, maar Stefan Mitrovic staat buitenspel.
  • 13'
    Overtreding van Aleksandr Golovin (Monaco).
  • 13'
    Guélor Kanga (Rode Ster Belgrado) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 12'
    Schot met rechts van Wissam Ben Yedder (Monaco) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Krépin Diatta.
  • 11'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Kevin Volland (Monaco) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Aleksandr Golovin.
  • 10'
    Overtreding van Kevin Volland (Monaco).
  • 10'
    Marko Gobeljic (Rode Ster Belgrado) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 10'
    Caio Henrique (Monaco) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 10'
    Overtreding van Mirko Ivanic (Rode Ster Belgrado).
  • 9'
    Kopbal van Kevin Volland (Monaco) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Aleksandr Golovin met een voorzet.
  • 8'
  • 8'
    Schot met links van Krépin Diatta (Monaco) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Youssouf Fofana.
  • 7'
    Buitenspel Rode Ster Belgrado. Osman Bukari met de pass, maar Stefan Mitrovic staat buitenspel.
  • 6'
    Schot met rechts van Guélor Kanga (Rode Ster Belgrado) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek.
  • 5'
  • 5'
    Guélor Kanga (Rode Ster Belgrado) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.