•
    Wedstrijd afgelopen, HJK Helsinki 0, Real Betis Sevilla 2.

DOELPUNT BETIS!

• 63'
      Doelpunt! HJK Helsinki 0, Real Betis Sevilla 2. Schot met rechts van Willian José (Real Betis Sevilla) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de rechterbenedenhoek uit een corner.
  • 63'
    Doelpoging van Germán Pezzella (Real Betis Sevilla)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 63'
    Doelpoging van Germán Pezzella (Real Betis Sevilla)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 62'
    Doelpoging van Germán Pezzella (Real Betis Sevilla)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Juan Miranda met een voorzet.
  • 62'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Pyry Soiri over de achterlijn.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Sergio Canales (Real Betis Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Aitor Ruibal.
  • 59'
       Wissel bij Real Betis Sevilla. Sergio Canales komt in het veld voor Joaquín.
  • 58'
    Buitenspel HJK Helsinki. Santeri Hostikka met de pass, maar David Browne staat buitenspel.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van William Carvalho (Real Betis Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Luiz Henrique.
  • 54'
    Doelpoging van Santeri Hostikka (HJK Helsinki)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nassim Boujellab.
  • 51'
    Overtreding van David Browne (HJK Helsinki).
  • 51'
    Luiz Henrique (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 51'
    Overtreding van Santeri Väänänen (HJK Helsinki).
  • 51'
    Joaquín (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
    Corner voor HJK Helsinki. De bal gaat via Aitor Ruibal over de achterlijn.
  • 48'
    Doelpoging van Arttu Hoskonen (HJK Helsinki)! Kopbal vanaf de linkerkant van het doelgebied wordt geblokt. Op aangeven van David Browne met een voorzet.
  • 47'
      Luiz Felipe (Real Betis Sevilla) krijgt een gele kaart.
  • 47'
      Germán Pezzella (Real Betis Sevilla) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 47'
    Nassim Boujellab (HJK Helsinki) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.