Wedstrijd afgelopen, Omonia Nicosia 2, Manchester United 3.

Tweede helft afgelopen, Omonia Nicosia 2, Manchester United 3.
      Luke Shaw (Manchester United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +3
    Overtreding van Luke Shaw (Manchester United).
  • 90' +3
    Loizos Loizou (Omonia Nicosia) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Cristiano Ronaldo (Manchester United) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Marcus Rashford.
  • 90'
    Schot met rechts van Marcus Rashford (Manchester United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Diogo Dalot.
  • 87'
    Schot met rechts van Fred (Manchester United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 86'
      Lisandro Martínez (Manchester United) krijgt een gele kaart.
  • 86'
      Andronikos Kakoulli (Omonia Nicosia) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 86'
    Overtreding van Andronikos Kakoulli (Omonia Nicosia).
  • 86'
    Lisandro Martínez (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

DOELPUNT OMONIA!

• 84'
      Doelpunt! Omonia Nicosia 2, Manchester United 3. Schot met links van Nikolas Panagiotou (Omonia Nicosia) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Andronikos Kakoulli.

DOELPUNT MAN UTD!

• 62'
      Doelpunt! Omonia Nicosia 1, Manchester United 2. Schot met rechts van Anthony Martial (Manchester United) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Marcus Rashford.
  • 61'
      Charalampos Charalampous (Omonia Nicosia) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 61'
    Overtreding van Charalampos Charalampous (Omonia Nicosia).
  • 61'
    Casemiro (Manchester United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 61'
       Wissel bij Manchester United. Anthony Martial komt in het veld voor Bruno Fernandes.
  • 60'
       Wissel bij Omonia Nicosia. Fotios Papoulis komt in het veld voor Brandon Barker.
  • 60'
       Wissel bij Omonia Nicosia. Andronikos Kakoulli komt in het veld voor Karim Ansarifard.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Cristiano Ronaldo (Manchester United) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Bruno Fernandes.
  • 58'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Ádám Lang over de achterlijn.
  • 58'
    Doelpoging van Antony (Manchester United)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Christian Eriksen.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Antony (Manchester United) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Diogo Dalot.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Christian Eriksen (Manchester United) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Cristiano Ronaldo.

• 52'
      Doelpunt! Omonia Nicosia 1, Manchester United 1. Schot met rechts van Marcus Rashford (Manchester United) van buiten het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 51'
    Schot met rechts van Bruno Fernandes (Manchester United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 50'
    Bruno Fernandes (Manchester United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Overtreding van Héctor Yuste (Omonia Nicosia).
  • 49'
  • 49'
  • 47'
    Doelpoging van Antony (Manchester United)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Diogo Dalot.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marcus Rashford (Manchester United) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Christian Eriksen.
  • 45'
       Wissel bij Manchester United. Luke Shaw komt in het veld voor Tyrell Malacia.
  • 45'
      Tweede helft begint Omonia Nicosia 1, Manchester United 0.
  • 45'
       Wissel bij Manchester United. Marcus Rashford komt in het veld voor Jadon Sancho.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Omonia Nicosia 1, Manchester United 0.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Charalampos Charalampous (Omonia Nicosia) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Bruno Felipe uit een corner.
  • 45'
    Corner voor Omonia Nicosia. De bal gaat via Lisandro Martínez over de achterlijn.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Victor Lindelöf (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Christian Eriksen met een voorzet uit een corner.
  • 42'
  • 42'
    Doelpoging van Bruno Fernandes (Manchester United)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 41'
    Doelpoging van Christian Eriksen (Manchester United)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Casemiro.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jan Lecjaks (Omonia Nicosia) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Bruno Felipe met een voorzet uit een corner.
  • 39'
  • 39'
    Doelpoging van Brandon Barker (Omonia Nicosia)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bruno Felipe.