•
    Wedstrijd afgelopen, Backa Topola 1, SC Freiburg 3.

DOELPUNT FREIBURG!

• 58'
      Doelpunt! Backa Topola 1, SC Freiburg 2. Vincenzo Grifo (SC Freiburg) uit een vrije trap, Schot met rechts in de rechterbovenhoek.
  • 57'
    Hands van Ifet Dakovac (Backa Topola).
  • 54'
    Buitenspel SC Freiburg. Vincenzo Grifo met de pass, maar Noah Weißhaupt staat buitenspel.
  • 53'
  • 52'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Marko Rakonjac (Backa Topola).
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vincenzo Grifo (SC Freiburg) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant gaat net iets te hoog.
  • 51'
    Doelpoging van Noah Weißhaupt (SC Freiburg)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ritsu Doan.
  • 50'
    Overtreding van Nemanja Stojic (Backa Topola).
  • 50'
    Michael GregoriTSCh (SC Freiburg) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 49'
    Ifet Dakovac (Backa Topola) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 49'
    Overtreding van Maximilian Eggestein (SC Freiburg).

• 48'
    Doelpunt! Backa Topola 1, SC Freiburg 1. Vincenzo Grifo (SC Freiburg) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbovenhoek.
  • 47'
    Strafschop veroorzaakt door Sasa Jovanovic (Backa Topola) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 47'
    Corner voor SC Freiburg. De bal gaat via Nemanja Stojic over de achterlijn.
  • 47'
    Doelpoging van Michael GregoriTSCh (SC Freiburg)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Vincenzo Grifo.
  • 45'
      Tweede helft begint Backa Topola 1, SC Freiburg 0.

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Backa Topola 1, SC Freiburg 0.
  • 45'
       Wissel bij SC Freiburg. Michael GregoriTSCh komt in het veld voor Maximilian Philipp , die niet verder kan door een blessure.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Matthias Ginter (SC Freiburg) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Vincenzo Grifo vanuit een dood spelmoment.
  • 43'
  • 42'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Maximilian Philipp (SC Freiburg).
  • 42'
    Maximilian Philipp (SC Freiburg) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 42'
    Overtreding van Josip Calusic (Backa Topola).
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Nicolas Höfler (SC Freiburg) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat te hoog. Op aangeven van Vincenzo Grifo met een voorzet uit een corner.
  • 41'
    Corner voor SC Freiburg. De bal gaat via Goran Antonic over de achterlijn.
  • 41'
    Doelpoging van Noah Weißhaupt (SC Freiburg)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ritsu Doan.