•
    Wedstrijd afgelopen, Qarabag 2, Bayer Leverkusen 2.

DOELPUNT LEVERKUSEN!

• 90' +1
      Doelpunt! Qarabag 2, Bayer Leverkusen 2. Kopbal van Patrik Schick (Bayer Leverkusen) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek.
  • 90'
       Wissel bij Qarabag. Aleksey Isaev komt in het veld voor Yassine Benzia , die niet verder kan door een blessure.
  • 90'
       Wissel bij Qarabag. Redon Xhixha komt in het veld voor Abdellah Zoubir.
  • 89'
  • 88'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Yassine Benzia (Qarabag).
  • 86'
    Overtreding van Marko Jankovic (Qarabag).
  • 86'
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 84'
       Wissel bij Qarabag. Nariman Akhundzade komt in het veld voor Juninho , die niet verder kan door een blessure.
  • 83'
  • 82'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Juninho (Qarabag).
  • 82'
    Schot met rechts van Juninho (Qarabag) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 80'
       Wissel bij Bayer Leverkusen. Josip Stanisic komt in het veld voor Odilon Kossounou.
  • 79'
       Wissel bij Bayer Leverkusen. Patrik Schick komt in het veld voor Borja Iglesias.
  • 79'
       Wissel bij Qarabag. Matheus Silva komt in het veld voor Leandro Andrade.
  • 76'
  • 76'
    Wedstrijd onderbroken (Bayer Leverkusen).
  • 75'
  • 75'
  • 71'
    Leandro Andrade (Qarabag) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 71'
    Overtreding van Borja Iglesias (Bayer Leverkusen).
  • 71'
    Doelpoging van Borja Iglesias (Bayer Leverkusen)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Amine Adli.
  • 70'
    Schot met links van Patrick Andrade (Qarabag) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Qarabag 2, Bayer Leverkusen 0.

DOELPUNT QARABAğ!

• 45' +1
      Doelpunt! Qarabag 2, Bayer Leverkusen 0. Schot met links van Juninho (Qarabag) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Patrick Andrade met een steekpass na een snelle counter.
  • 45'
    Corner voor Bayer Leverkusen. De bal gaat via Marko Jankovic over de achterlijn.
  • 42'
    Schot met links van Adam Hlozek (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Borja Iglesias.
  • 40'
    Yassine Benzia (Qarabag) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Overtreding van Robert Andrich (Bayer Leverkusen).
  • 37'
    Corner voor Bayer Leverkusen. De bal gaat via Marko Vesovic over de achterlijn.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Leandro Andrade (Qarabag) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Juninho na een snelle counter.
  • 33'
    Abdellah Zoubir (Qarabag) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
  • 31'
    Marko Vesovic (Qarabag) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 31'
    Overtreding van Amine Adli (Bayer Leverkusen).
  • 29'
    Doelpoging van Leandro Andrade (Qarabag)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Yassine Benzia.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Adam Hlozek (Bayer Leverkusen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Álex Grimaldo met een voorzet.