Wedstrijd afgelopen, Union Sint-Gillis 1, Toulouse 1.

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, Union Sint-Gillis 1, Toulouse 1.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Mohammed Amoura (Union Sint-Gillis) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant gaat net iets te hoog. Op aangeven van Alessio Castro-Montes met een voorzet uit een corner.
  • 90' +4
    Corner voor Union Sint-Gillis. De bal gaat via Vincent Sierro over de achterlijn.
  • 90' +4
    Doelpoging van Alessio Castro-Montes (Union Sint-Gillis)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +3
    Logan Costa (Toulouse) krijgt zijn tweede gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +2
    Casper Terho (Union Sint-Gillis) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +2
    Overtreding van Niklas Schmidt (Toulouse).
  • 90' +2
    Schot met rechts van Kevin Rodríguez (Union Sint-Gillis) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Mohammed Amoura.
  • 89'
    Schot met rechts van Yanis Begraoui (Toulouse) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van César Gelabert met een steekpass.
  • 86'
       Wissel bij Union Sint-Gillis. Casper Terho komt in het veld voor Loïc Lapoussin.
  • 85'
      Frank Magri (Toulouse) krijgt een gele kaart.
  • 85'
    Lazare Amani (Union Sint-Gillis) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 85'
    Overtreding van Vincent Sierro (Toulouse).
  • 85'
    Doelpoging van Frank Magri (Toulouse)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van César Gelabert.
  • 84'
    Buitenspel Toulouse. César Gelabert met de pass, maar Yanis Begraoui staat buitenspel.
  • 83'
       Wissel bij Union Sint-Gillis. Mathias Rasmussen komt in het veld voor Cameron Puertas.
  • 81'
  • 81'
       Wissel bij Toulouse. Yanis Begraoui komt in het veld voor Thijs Dallinga.
  • 81'
       Wissel bij Toulouse. Moussa Diarra komt in het veld voor Gabriel Suazo.
  • 80'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Mohammed Amoura (Union Sint-Gillis).
  • 79'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Niklas Schmidt (Toulouse) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 78'
  • 77'
  • 77'
      Noah Sadiki (Union Sint-Gillis) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 77'
    Overtreding van Noah Sadiki (Union Sint-Gillis).
  • 77'
    César Gelabert (Toulouse) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 74'
    Schot met links van Mohammed Amoura (Union Sint-Gillis) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kevin Mac Allister.
  • 73'
    Overtreding van Kevin Mac Allister (Union Sint-Gillis).
  • 73'
    Frank Magri (Toulouse) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 72'
    Corner voor Toulouse. De bal gaat via Anthony Moris over de achterlijn.
  • 72'
    Kopbal van César Gelabert (Toulouse) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 71'
    Corner voor Toulouse. De bal gaat via Christian Burgess over de achterlijn.
  • 71'
    Doelpoging van Thijs Dallinga (Toulouse)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van César Gelabert.