Stadio Olimpico Grande Torino Torino, Italië

Live verslag Torino - Atalanta

DOELPUNT ATALANTA!

• 53'
      Doelpunt! Torino 2, Atalanta 4. Schot met links van Marten de Roon (Atalanta) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Luis Muriel.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Hans Hateboer (Atalanta) vanaf de rechterkant van het doelgebied links naast het doel. Op aangeven van Remo Freuler met een voorzet.
  • 52'
    Schot met links van Alex Berenguer (Torino) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Nicolas Nkoulou.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alejandro Gómez (Atalanta) van buiten het strafschopgebied te hoog uit een directe vrije trap.
  • 49'
    Overtreding van Soualiho Meité (Torino).
  • 49'
    Robin Gosens (Atalanta) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Luis Muriel (Atalanta) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Alejandro Gómez.
  • 45'
      Tweede helft begint Torino 2, Atalanta 3.
  • 45'
       Wissel bij Atalanta. José Luis Palomino komt in de plaats van Mattia Caldara.

DOELPUNT TORINO!

• 42'
      Doelpunt! Torino 2, Atalanta 3. Kopbal van Andrea Belotti (Torino) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Mergim Vojvoda met een voorzet.

• 20'
      Doelpunt! Torino 1, Atalanta 2. Schot met rechts van Luis Muriel (Atalanta) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Alejandro Gómez.
  • 19'
    Buitenspel Torino. Simone Zaza met de pass, maar Alex Berenguer staat buitenspel.
  • 18'
    Buitenspel Torino. Alex Berenguer met de pass, maar Andrea Belotti staat buitenspel.
  • 18'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Robin Gosens (Atalanta) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Alejandro Gómez met een voorzet.
  • 16'
    Overtreding van Tomás Rincón (Torino).
  • 16'
    Alejandro Gómez (Atalanta) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 15'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Duván Zapata (Atalanta) van heel dichtbij te hoog. Op aangeven van Robin Gosens met een voorzet.
  • 14'
    Buitenspel Atalanta. Alejandro Gómez met de pass, maar Robin Gosens staat buitenspel.
  • 13'
    Overtreding van Andrea Belotti (Torino).
  • 13'
    Rafael Tolói (Atalanta) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 13'
    Doelpoging van Simone Zaza (Torino)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Bremer.