Wedstrijd afgelopen, Lazio 3, AS Roma 2.

DOELPUNT ROMA!

DOELPUNT LAZIO!

• 62'
      Doelpunt! Lazio 3, AS Roma 1. Schot met rechts van Felipe Anderson (Lazio) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Ciro Immobile na een snelle counter.
  • 61'
    Overtreding van Sergej Milinkovic-Savic (Lazio).
  • 61'
    Matias Viña (AS Roma) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 59'
       Wissel bij Lazio. Danilo Cataldi komt in het veld voor Lucas Leiva.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ciro Immobile (Lazio) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Pedro.
  • 57'
    Doelpoging van Stephan El Shaarawy (AS Roma)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Henrikh Mkhitaryan.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ibañez (AS Roma) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Nicolò Zaniolo met een voorzet uit een corner.
  • 53'
    Corner voor AS Roma. De bal gaat via Sergej Milinkovic-Savic over de achterlijn.
  • 52'
    Overtreding van Lucas Leiva (Lazio).
  • 52'
    Henrikh Mkhitaryan (AS Roma) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. met een doelpoging van Gianluca Mancini (AS Roma) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Nicolò Zaniolo met een voorzet uit een corner.
  • 49'
    Corner voor AS Roma. De bal gaat via Elseid Hysaj over de achterlijn.
  • 49'
    Doelpoging van Nicolò Zaniolo (AS Roma)! Kopbal vanaf de rechterkant van het doelgebied wordt geblokt. Op aangeven van Matias Viña met een voorzet.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ciro Immobile (Lazio) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Sergej Milinkovic-Savic vanuit een dood spelmoment.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Luis Alberto met een voorzet vanuit een dood spelmoment.