Live verslag Sassuolo - Verona

DOELPUNT VERONA!

DOELPUNT SASSUOLO!

• 56'
    Doelpunt! Sassuolo 1, Hellas Verona 3. Antonin Barak (Hellas Verona) benut de penalty met een Schot met links in het midden van het doel.
  • 55'
    Beslissing VAR: penalty Hellas Verona.
  • 53'
    Strafschop veroorzaakt door Vlad Chiriches (Sassuolo) met een handsbal in het strafschopgebied.

• 53'
      Doelpunt! Sassuolo 1, Hellas Verona 2. Schot met rechts van Gianluca Scamacca (Sassuolo) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Georgios Kyriakopoulos met een voorzet.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Antonin Barak (Hellas Verona) van heel dichtbij gaat links naast het doel. Op aangeven van Koray Günter met een kopbal uit een corner.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Giovanni Simeone (Hellas Verona) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 50'
    Corner voor Hellas Verona. De bal gaat via Vlad Chiriches over de achterlijn.
  • 49'
    Corner voor Hellas Verona. De bal gaat via Davide Frattesi over de achterlijn.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Davide Frattesi (Sassuolo) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Giacomo Raspadori met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 46'
    Overtreding van Gianluca Caprari (Hellas Verona).
  • 46'
    Georgios Kyriakopoulos (Sassuolo) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 45'
    Overtreding van Giovanni Simeone (Hellas Verona).
  • 45'
    Gian Marco Ferrari (Sassuolo) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
      Tweede helft begint Sassuolo 0, Hellas Verona 2.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Sassuolo 0, Hellas Verona 2.
  • 45' +1
    Schot met rechts van Adrien Tameze (Hellas Verona) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Giovanni Simeone.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Nicolò Casale (Hellas Verona) van heel dichtbij gaat bijna raak, maar te ver naar rechts uit een corner.