Live verslag Utrecht - Fortuna

DOELPUNT FORTUNA!

• 60'
      Doelpunt! FC Utrecht 1, Fortuna Sittard 1. Schot met links van Zian Flemming (Fortuna Sittard) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek uit een corner.
  • 60'
    Schot met rechts van Charlison Benschop (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel.
  • 60'
    Schot met rechts van Tesfaldet Tekie (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Deroy Duarte.
  • 59'
  • 59'
    Corner voor Fortuna Sittard. De bal gaat via Djevencio van der Kust over de achterlijn.
  • 58'
    Corner voor Fortuna Sittard. De bal gaat via Adam Maher over de achterlijn.
  • 58'
    Doelpoging van Zian Flemming (Fortuna Sittard)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Deroy Duarte.
  • 58'
    Doelpoging van Zian Flemming (Fortuna Sittard)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 57'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Mickael Tirpan over de achterlijn.
  • 57'
    Doelpoging van Bart Ramselaar (FC Utrecht)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Quinten Timber.
  • 55'
    Overtreding van Othmane Boussaid (FC Utrecht).
  • 55'
    George Cox (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Anastasios Douvikas (FC Utrecht) van heel dichtbij gaat bijna raak, maar te ver naar links.
  • 52'
    Doelpoging van Simon Gustafson (FC Utrecht)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Quinten Timber.
  • 50'
    Schot met rechts van Zian Flemming (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 50'
  • 50'
    Doelpoging van Mats Seuntjens (Fortuna Sittard)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 50'
    Schot met rechts van Mats Seuntjens (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 50'
    Schot met rechts van Zian Flemming (Fortuna Sittard) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Deroy Duarte.
  • 49'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Yanick van Osch over de achterlijn.
  • 49'
    Kopbal van Mike van der Hoorn (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Adam Maher met een voorzet.