Live verslag Emmen - Utrecht

DOELPUNT EMMEN!

DOELPUNT UTRECHT!

• 26'
      Doelpunt! FC Emmen 1, FC Utrecht 1. Schot met rechts van Ole Romeny (FC Emmen) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Mark Diemers uit een corner.
  • 25'
    Corner voor FC Emmen. De bal gaat via Modibo Sagnan over de achterlijn.
  • 24'
    Buitenspel FC Utrecht. Vasilios Barkas met de pass, maar Daishawn Redan staat buitenspel.
  • 23'
    Schot met rechts van Jari Vlak (FC Emmen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Rui Mendes.
  • 23'
    Schot met links van Ole Romeny (FC Emmen) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Mark Diemers.
  • 21'
    Schot met rechts van Daishawn Redan (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Othmane Boussaid.
  • 17'
    Corner voor FC Emmen. De bal gaat via Nick Viergever over de achterlijn.
  • 15'
    Mark Diemers (FC Emmen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 15'
    Overtreding van Ruben Kluivert (FC Utrecht).
  • 13'
    Corner voor FC Utrecht. De bal gaat via Eric Oelschlägel over de achterlijn.
  • 10'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ole Romeny (FC Emmen) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Rui Mendes.