Wedstrijd afgelopen, Sparta Rotterdam 3, FC Emmen 1.

DOELPUNT SPARTA!

DOELPUNT SPARTA AFGEKEURD!

• 78'
      Doelpunt afgekeurd door de VAR! Vito van Crooij (Sparta Rotterdam) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.
  • 78'
    Buitenspel Sparta Rotterdam. Sven Mijnans met de pass, maar Koki Saito staat buitenspel.
  • 77'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Michael Pinto met een voorzet.
  • 76'
    Doelpoging van Sven Mijnans (Sparta Rotterdam)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 76'
       Wissel bij Sparta Rotterdam. Joshua Kitolano komt in het veld voor Jonathan de Guzmán.
  • 76'
       Wissel bij Sparta Rotterdam. Koki Saito komt in het veld voor Younes Namli.
  • 76'
       Wissel bij FC Emmen. Michael Heylen komt in het veld voor Rui Mendes.
  • 75'
    Buitenspel FC Emmen. Jari Vlak met de pass, maar Rui Mendes staat buitenspel.
  • 73'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Bart Vriends (Sparta Rotterdam) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Vito van Crooij met een voorzet uit een corner.
  • 72'
    Corner voor Sparta Rotterdam. De bal gaat via Mohamed Bouchouari over de achterlijn.
  • 72'
    Doelpoging van Arno Verschueren (Sparta Rotterdam)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sven Mijnans.
  • 71'
    Kopbal van Tobias Lauritsen (Sparta Rotterdam) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Younes Namli met een voorzet.
  • 68'
    Miguel Araujo (FC Emmen) krijgt zijn tweede gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 68'
    Younes Namli (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 68'
    Overtreding van Miguel Araujo (FC Emmen).
  • 68'
    Doelpoging van Rui Mendes (FC Emmen)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 67'
    Overtreding van Jonathan de Guzmán (Sparta Rotterdam).
  • 67'
    Lorenzo Burnet (FC Emmen) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 66'
  • 66'
    Ahmed El Messaoudi (FC Emmen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 61'
    Doelpoging van Sven Mijnans (Sparta Rotterdam)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 61'
    Doelpoging van Bart Vriends (Sparta Rotterdam)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Vito van Crooij.
  • 60'
      Miguel Araujo (FC Emmen) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 60'
  • 60'
    Tobias Lauritsen (Sparta Rotterdam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 58'
    Schot met links van Mark Diemers (FC Emmen) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Lorenzo Burnet.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links na een snelle counter.